Kallt!


Det har blivit en ganska lugn dag idag eftersom det var -25,5 imorse så har vi hållt oss inne mestadels av dagen. Gofisen får vara inne när det är så här kallt. Jag har dragit min gräns vid 18 minusgrader för gofisen att vara ute. Alla tycker så olika om det där men jag har varit ute ett par gånger i över en timme per gång och promenerat när det varit 17 minusgrader. Han ligger ju så isolerad i vagnen och det är som en åkpåse över nederdelen + att jag har tjock vinteroverall och filt och han har inte varit kall när jag kommit in men när det blir närmare 20 minus så tycker jag att han kan vara inne. Jag vill inte klena bort gofisen samtidigt som man inte ska vara dumdristig och ta onödiga risker. Jag har iaf varit iväg och gjort några ärenden på byn och varit och veckohandlat på Toria. Från och med igår är det jag som ska betala all mat och hushållsartiklar till hela familjen. Fick pengar från csn igår som är nästan dubbla mot min föräldrapenning så det är inte mer än rätt att jag betalat mer nu. Det blev 5 kassar från ica och jag blev 1000 kr fattigare :P På byn köpte jag årets första semlor till mig och älsklingen som vi tog till fikat förut. Wiener har de allra bästa semlorna av de jag smakat hittills :)



Det blev även en sväng till systemet för att köpa vitt vin till mig och älsklingen ikväll. Jag köpte en bag in box som heter "LEVA" vi får se hur det smakar.  Skulle registrera mig på ink club förut eftersom då får man köpa första bläckpatronen för 1 kr men det gällde bara vissa sorter och den jag skulle ha fanns inte med på listan så då åkte jag till kontorsspecialisten istället och köpte en så nu kan vi använda skrivaren igen :)

Annars har jag bara varit hemma idag och spenderat tid men min gofis. Han är så rörlig nu och ålar sig överallt på golvet. Han är inte intresserad av att krypa då han tar sig fram ändå. Vi måste nog snart skaffa mer säkerhetsgrejor som spisskydd, kontaktskydd och skåpspärrar.


De nya kläderna som vi fick av min kusin och hans fru åkte på för första gången idag. Lite stora men går att använda ändå. Jätte söta kläder :)

Vi har Dolly hos oss idag då mina föräldrar är i Karlstad och shoppar och sen ska de se på hockey. Mamma ringde förut och frågade vilken storlek hon skulle köpa till gofisen. Hon hade hittat något fint på lindex på bergvik. Då passade jag på att skicka med en beställning från kappahl. Gofisen använder stl. 80 nu men när han börjar dagis kommer han att ha stl. 86 och då kommer det att gå åt mkt ombyte och jag har inte köpt på mig så mkt i den storleken än. Bilder kommer sen på de nya kläderna :)

Nu laddar vi inför melodifestivalen ikväll. Vi är nyfikna på vad Sean Banan har att ställa upp med. Han är nog mer oseriös än Gûnter :P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0