Ordlista!


Önskelista!

 

Effektiv dag!

 
Jag tycker att vi hunnit med mycket idag trots att vi sov länge på morgonen. Det känns som det behövdes eftersom älsklingen ska ha 30 årskalas nästa helg och jag jobbar från 9 till 18 eller 18.30 varje dag så då hinns det inte med så mkt mer. Idag har vi:
-Lagat matlådor
-Tagit reda på tvätt
-Tagit en långpromenad
-Satt upp ljusslingor på verandan
-Städat
-Fikat med mormor och morfar
-Ätit tacos och spelat bingolotto
 
Tyvärr vann vi ingenting som vanligt :(
 
Min hjälpreda :)
 
Nu återstår en arbetsvecka innan semestern och jag känner mig laddad för att avverka den :)
 

Ledig dag imorn!

 

Imorn ska jag börja packa lite och pröva vilka kläder som passar på gofisen. Men det kommer nog att bli svårt att få honom att vilja pröva kläder. Vi får se hur det går... Måste även göra några ärenden inför älsklingens 30 årsdag. Har lite småplaner ;) På eftermiddagen ska gofisen klippa sig hos frisör för första gången. Han måste ju vara stilig på bröllopet. Men frågan är om han kommer att sitta still. Misstänker att det inte kommer att gå. Nödlösningen får bli att mormor klipper honom när han sover. På kvällen ska vi på föräldramöte på dagis. Då ska gofisen vara hos mormor och morfar. Älsklingen frågade personalen förra veckan om man kunde ha med sitt barn på mötet. Då fick han till svar att i ert fall rekommenderar jag det inte. He he, gofisen är ett vilddjur. Nu har vi fixat barnvakt iaf.

Ikväll har vi prövat skor på gofisen och de verkar passa. Även foppatofflorna som farmor köpte på marten gick an att använda trots att de är i strl. 25 och gofisen har 23 nu. Men de måste ha varit små i storleken


2 arbetsveckor kvar!

 
Resan närmar sig med stormsteg :) Det ska bli så skönt och jag tror att vi behöver det för på sistone har vi sett lite småtecken på att vi börjar bli utbrända. Igår exempelvis så hittade vi ett par strumpor i frysboxen och det kan vi faktiskt inte skylla på gofisen för han är aldrig nere i källaren och skulle dessutom inte nå upp till locket...Vi ska vila upp oss på semestern och bara ligga och slappa :)
 
I fredags kom brudskorna och jag är supernöjd. De är jätte sköna att gå i och när älsklingen hade sina skor på sig så blev vi jämnlånga. Jag hade trott att jag skulle bli längre.
 
Nu ska vi krypa till kojs för att orka med en ny vecka.
 
När man tar kort med iponen så blir vissa bilder upp och ner :P Det måste bero på hur jag håller telefonen....

Buspôjk!

 
Igår fyllde mamma år så vi åkte dit efter jag slutat jobbet och åt middag där och sen kaffe och tårta. Jag slog in presenten till mamma dagen innan så jag skulle slippa det på morgonen. På morgonen gick jag ner i källaren och hängde upp en tvätt. När jag kom upp sa möttes jag av den här bilden:
Jag är helt oskyldig menar gofisen ;) Det är inte jag som öppnat mormors paket :P

Det var bara för mig att packa in det igen :P
 
Mamma fick en kryssning till Tyskland från oss alla i familjen. Jag tror hon blev nöjd på 51 årsdagen. Ifjol var jag magsjuk på hennes födelsedag och missade  då 50 årskalaset.
 
Och apropå något helt annat så fick jag bekräftelse på mejlen i måndags att bröllopsskorna är skickade så då kommer de nog snart så det verkar ju ordna sig :)
 
Nu tar jag kväller så jag är pigg på föredraget imorgon.
 
God natt!
 

Bloggtorka!

 
Som sagt är det en intensiv period nu och jag hoppas, tror och vet att det lugnar ner sig när vi väl kommer iväg på bröllopsresan och sen blir det ju även lugnare när vi kommer tillbaka då vi inte har all planering att göra inför bröllopet på kväller/helger. Det hinns inte med så mkt bloggande just nu...Nästa vecka så ska jag och en kollega informera lite om läkemedel och behandlingsrekommendationer för reumatikerförbundet på tordag och på fredag ska jag på medarbetardag i sthlm så det kommer att bli en intensiv vecka. Men bara tre arbetsveckor kvar (15 dagar) att jobba innan vi åker :)
 
I onsdag var vi på 1,5 årskontroll med gofisen. Första vaccinationen mot påssjuka, mässlingen och röda hund fick han och sen även en läkarkontroll och allt såg bra ut :)
 
Gofisen kurva:
 
Ålder Vikt        Längd     Huvudomgång

Födseln     4130 g    54 cm       36 cm
2 dagar      3870 
1 vecka      3965 
2 veckor     4150      54             36,8
3 veckor     4320      55             37,4
4 veckor     4665      55,5          38,0
7 veckor     5395      59             39,0
2 månader  5645      59,5          39,5
3 månader  6465      62             40,7
5 månader  8260      67,5          43,5
6 månader  8960      68,5          44,2
10 mån       11 100     74             47,0
1 år             12 100    77             48,0
1,5 år          13 500    83             49,0
 
Han följer sin kurva precis som han ska.
 
 

RSS 2.0