Förkylning!


Då var höstens första riktiga förkylning här. Barnen är bottenförkylda och hostar. Ingen feber dock så imorgon blir det nog dagis igen. Thilde va lite snorig redan för två veckor sedan som gick över på ca fyra dagar och då blev A riktigt förkyld men gofisen och jag klarade oss. Nu drog det igång igen och så vi får se om vi vuxna klarar oss denna gång. Jag läste på sjukrådgivningens hemsida att 8-12 förkylningar är normalt i småbarnsåldern så det är nog inget fel på vårat immunförsvar utan normalt att det blir så första åren på dagis. Detta är barnens 8:e förkylning sedan julen så vi är på god väg :P

Igår åkte jag och mamma och mormor en tur till Charlottenberg på eftermiddagen när vi kommit hem från Sniptjärn. Barnen behövde lite inför vintern så nu har jag inte så mkt kvar på min lista. Vantar och en vinteroverall didriksson i stl. 80 är det som fattas nu. Jag köpte en overall till gofisa på rea i stl. 90 men det verkar bli alldeles för stort, kanske går i slutet av vintern eller i början av nästa så nu tänker jag köpa en på Tradera i stl. 80. Jag har flera bud på G men det är så lätt hänt att man missar tiden när aktionen går ut.
Nu har gofisen fått två par vinterskor, fleeceunderställ och en fodrad regnmössa. Gofisa fick en vinterjacka, strumpbyxor med halkskydd och kläder. 
Jag köpte mig en ny träningsbh och en dricksflaska och så fick A två nya t-shirt som ej kom med på bild så ingen i familjen blev lottlös. Jag provade sju par svarta byxor men inga passade :P så jag ska gå till la rose i veckan och kika istället då jag behöver ha flera par att byta med i jobbet.


Kladdkaka!


Imorgon åker vi till Sniptjärn och sover över till på söndag efter jag kommit hem från jobbet. Mamma och pappa följer med och har fixat all mat 😃. Vi ska ta med godis och chips och så har jag bakat en kladdkaka med marabou oreo som glasyr till efterrätt imorgon eller fika på söndag 😍.  Skönt att slippa tänka på matbiten när jag jobbat så mkt denna vecka. Nästa vecka blir mkt lugnare med mindre jobb. Ikväll var det tufft att ta sig ut att träna då jag jobbat från 8.45-18.30. Hungrig var jag också då det inte fanns tid för kafferast på eftermiddagen men A pushade på mig att jag skulle ut för att må bättre så jag drog ut och åkte 50 min rullskidor i Valberget efter att Thilde lagt sig för kvällen. Nu känns det bättre fast när jag kom hem från jobbet kände jag mer för att sätta mig i soffan med ett glas vin än för att träna. Jag sa till A ikväll att jag kommer aldrig mer att gå ut och träna efter Vasaloppet de dagar jag jobbar till stängning och det står jag för! Det är drygt att orka ut så sent men skönt efteråt såklart. Nu är det iaf ljust ute och det underlättar väldigt mycket.

I fredags för exakt en vecka sedan tog Thilde två steg på dagis men har inte upprepat det sedan dess. Det gör ont i mig att inte jag fick vara med och se hennes första steg som jag fick göra med gofisen. Hoppas hon tar nästa steg hemma när jag får vara med och se. Likaså gör det ont i hjärtat när gofisa somnat för kvällen innan jag kommit hem från jobbet och inte hinner träffa henne 😢. Gofisen hann också somna ibland när han var lika liten som Thilde innan jag hade slutat jobbet och det tyckte jag var jobbigt då som nu men det går över och detta minns inte barnen eller lider av ändå utan det är bara jag som lider över det och det är ju huvudsaken.
Gammal bild.



Jobb!

 
Jag skriver i stort sett aldrig om mitt jobb dels för att det inte känns professionellt och dels för att jag har tystnadsplikt men idag är en dag då jag känner mig frustrerad. Jag trivs så bra med mina kollegor och min chef men vårat apotek är så hårt belastat med så mycket kunder att det inte räcker hur hårt man jobbar. Vi skippar kafferaster och ibland drar vi t o m ner på lunchen eller drar på lunchen i hopp om att kön ska minska. Men det räcker inte. Idag var det så mycket klagomål på att det gick sakta och kön var så lång och det var inte roligt att jobba när man kämpar på och så många klagade och ingen ide´ att lägga tid på att gå in i någon diskussion för det skulle bara ta mer tid. Men idag flöt det dessutom inte på med kunderna och för att jag ska göra mitt jobb korrekt måste jag kontrollera med förskrivare ibland för annars kan jag riskera att förlora min legitimation om jag expedierar ett felaktigt recept och säkerheten är väl viktigare än kötiden? Det är så många moment att gå igenom när man expedierar ett recept så det är inte samma sak att gå till apoteket som att handla på ICA utan det tar tid på apoteket. Dessutom så har datasystemet krånglat förra veckan så lagret stämmer fortfarande inte och två backar kom inte idag och såklart var det backar med rester i. De manuella recepten som fortfarande förekommer  tar så mkt tid och de hoppas jag försvinner snart. Jag kan ge ett expempel då datorn låste ett recept som min kollega skulle få igenom och vi var tvungen att lösa det direkt för att kunden skulle få med sig sina läkemedel hem så vi stod och diskuterade en stund, ca 1-2 minuter hur vi skulle lösa det. Sedan hörde jag när min kollega tryckte fram nästa kund att kunden säger "nu är kafferasten slut" Då är det svårt att hålla käften utan man vill säga något spydigt tillbaka eller önskar att vissa nötter skulle få en smäll på käften. Tur att vi kollegor kämpar på och kan beklaga oss för varandra. Hade det inte varit så, då hade jag garanterat sökt ett annat jobb. Som tur är är det inte så extremt högt kundtryck varje dag på apoteket utan det är ofta på tisdagar, runt löning, jultider, påsken och under semestern.
Jag tror helt enkelt att många kunder inte förstår vad vi sysslar med på apoteket. Ibland känner jag att jag skulle vilja hålla en föreläsning hur man expedierar att recept så folk begriper varför det tar tid. Jag förstår kunderna också att det är drygt att köa så länge och många är sjuka men det jag vill få fram är att det inte bara är synd om dem utan det är kämpigt för oss också med den stressen och man försöker skynda sig så gott man kan men ändå ha en balansgång att inte vara för snabb så vi missar recept med felaktigheter och vi gör så gott vi kan hela tiden. Imorgon hoppas vi på en bättre dag. 
 
Pappa har fått tillbaka sin telefon så här är en bild efter tävlingen utanför Eivor och Clerence hus i Trollhättan. 


 

Busfröken!


Sköldpaddan hade visst hamnat i toaletten 😛 Jag som slarvar med att stänga toalocket får skärpa mig om det nu hjälper.

Igår fyndade jag skor på vår lokala skoaffär till gofisa som behövde nya lågskor och sedan sålde hon ut tretorn gummistövlar för 100 kr paret som är mitt favoritmärke på gummistövlar. De är så lätta att få på barnfötter. 
Nu tänker jag praktiskt vad som funkar bäst på dagis och är inte så noga med färger och utseende längre då den tiden är förbi med vita byxor och ljusa kläder som gofisa haft mycket av första året. 

Idag inviger vi kläderna som mormor och gammelmormor köpte till gofisa i mars/april någon gång i stl. 86 som legat i växalådan. Byxorna är så mjuka och är lite tjockare leggings. På bodyn är det zebror:



Gofisarna ❤️


Klockan ställdes på 06.30 imorse men det hade inte behövts för gofisa ville upp när pappa steg upp vid kl. 5 :P
#livetsomsmåbarnsförälder #detärtufftnu 
#sovmorgonärattfåsovatillklockan7
#vilafårmangöraigraven

Morgongymnastik innan dagis 



Imorgon


är det dags för mig att börja jobba. Det blir en ganska hård start med jobb tis-lör, 39 timmar fick jag ihop det till men sedan blir de två följande veckorna softa.

Idag har det varit mkt tjafs med gofisen och gnäll och skrik från gofisa så det ska bli skönt att få jobba imorgon. Vi gjorde iaf en utflykt till bredvikens camping idag där barnen fick leka i det vackra vädret. Gofisen hade sedan bollek på eftermiddagen och då kom mina föräldrar och passade Thilde så stack jag ut och sprang lätta milen i Valberget. Då såg jag orm nr. 13 för mig i år (jag räknar dem minsann). Det var en kopparorm denna gång. Hittills har jag stött på 10 huggormar varav två varit döda och tre kopparormar i år. Undrar om det är ett ormår eller om det beror på att jag är ute så mkt som jag stöter på dem 😝. 




Sniptjärn!


Vi tog en dagsutflykt till Sniptjärn idag min sista föräldraledighetsdag. Imorgon börjar jag jobba men jag börjar med en ledig dag inför lördag så på tisdag blir första jobbdagen.




Hemma igen!


Igår kom vi hem från Trollhättan där jag åkte Alliansloppet igår. Alliansloppet är världens största rullskidtävling med 1200 åkare och 48 km långt (min pulsklocka visade 47,5 km). Vi bodde hos mormors syster Eivor och hennes sambo Clerense som bor ca en km från där starten gick. Vi kunde inte haft bättre boende. Anledningen till att jag åkte denna tävling var för att jag ska åka Tjejvasan och Vasaloppet i vinter och vill sida upp mig några startled och Alliansloppet är seedningsgrundande inför det. 
Jag åkte i tävlingsklassen damer seniorer 48 km och kom 4:a. Det finns även en elitklass där enbart de som har FIS-poäng får vara med i som elitsatsar på längdskidor. Där hörde inte jag hemma. Jag hade inget placeringsmål innan tävlingen men ville klara tävlingen på 2 timmar och 45 minuter. Nu gick det bättre än jag trodde. Kroppen kändes pigg och jag fick olika ryggar att hänga på i stort sett hela loppet så jag fick en sluttid på 2,31,20. Det var nästan 15 minuter bättre än jag räknat med så jag är super nöjd :-) nu ska det bli spännande att se hur långt det räcker för seedning. Det brukar ta några dagar innan de publicerar det. Mitt mål är att hamna i led 1 på Tjejvasan och minst led 4 på Vasaloppet (helst 3:e led men 4:e är ok). Idag är jag bra mör i kroppen och speciellt i armarna då det mestadels var stakning igår. Jag har ingen bild från loppet då pappa var drickalangare åt mig och hade inte tid så han tog en bild efteråt istället men telefonen blev kvarglömd i Trollhättan så bilden får vänta tills telefonen blivit hitskickad.
min nummerlapp
jag startade klockan lite innan start för sluttid skulle jag få exakt ändå tänkte jag för jag ville mest se om sträckan överensstämde. Jag höll en snittid på 3 min och 10 sekunder per km räknade jag ut sedan så jag har tränat upp mig bra sedan i mars när jag började träna. Nu är det bara att fortsätta träna så gott det går i höst mellan förkylningar och hinna med jobb och barnen och alla hushållssysslor. Jag har köpt kort i skidtunneln och ska åka skidor en gång i veckan på snö i höst. 

Jag fick två grattishälsningar igår :-)







Kolhydratladda!


Vi ska ju bo hos mormors syster Eivor och hennes man Clerense i Trollhättan på fredag. Hon ringde mig i veckan och undrade om jag skulle ha någon speciell mat som pasta när jag ska åka så långt på lördag. Så långt hade jag inte tänkt så jag sa att jag fixar egen mat om det blir så eftersom jag vet att de oftast äter potatis så ville jag inte att de skulle behöva ändra på det. Nu har jag bestämt mig för att äta pasta så jag står mig bra inför lördag. Därför har jag lagat matlådor ikväll. Det blev en lyxigare pasta än vi brukar äta här hemma eftersom det är ju ändå fredag kväll jag ska äta :-) tagliatelle med kräftsås fick det bli. Även A fick en matlåda så behöver han inte tänka på att laga mat på fredag (barnen får äta matlåda också). 



Klätterapa!


Thilde gillar att klättra på saker och har inga problem att ta sig upp på soffan själv :P drygt eftersom då måste jag ha koll och kan inte gå ur rummet så hon inte ramlar ner. Tur att jag har dörrar och kan stänga men fröken blir fly förbannad när hon inte kan bestämma var hon får vara. Tiden mellan ett och två år är verkligen en arbetsam ålder. Man ska väl inte önska bort en ålder det går ju så fort ändå men minns att jag tyckte det var så skönt när gofisen började kommunicera och vi inte behövde punktpassa honom hela tiden. Jag har lite dåligt samvete för att jag ogillar åldern 1-2 år så mkt men jag vet att jag inte är ensam. Jag älskar ju mina barn och det är en fas de måste gå igenom :-)
Så här hittade jag dem imorse efter frukosten:
När jag kom ut från köket efter att ha tagit reda på disk igår hittade jag gofisa så här:
Gofisa fick sin 5:e tand förra veckan ❤️



Grattis!


Grattis mormor på 80 årsdagen! Vi kommer i eftermiddag och firar dig! ❤️🎂🎈🎁

Babynest!


Nu är även min kollegas babynest färdigt :-)  Jag har speedat på och sydde mkt förra veckan så det skulle bli klart innan jag börjar jobba nästa vecka och i helgen är jag ju bortrest. Jag tror inte att hon läser min blogg så jag kan nog lägga ut en bild. 
Undrar vilken kompis som blir näst på tur att sy babynest till ;-) vi är ju i den åldern nu...

Hundvakt!


Idag är jag hundvakt när barnen är på dagis. Vi tog en långpromenad i Valberget i förmiddags. Nu ska jag strax hämta barnen. Det har gått för bra för att vara sant inskolningen med Thilde. Jag va med henne första dagen och sedan har hon varit själv där. Jag skulle kunna ha börjat jobba redan denna vecka men jag unnar istället mig själv denna tid för mig själv. Det blir träning och städning på dagarna. Imorgon ska jag baka tårta och städa hos mormor när barnen är på dagis då mormor fyller 80 år på torsdag.

Kolla in sovstilen:



Hovfjällsrace!


Ikväll åkte jag för andra gången i år ett Hovfjällsrace till rattsjöbergsvägen. 4,7 km uppförsbacke. Andreas, pappa och sovande barn följde med i bilen. Jag åkte 17 sekunder snabbare än sist så jag är nöjd :-) A tog några väldigt vackra bilder på mig som jag bjuder på :P
Äntligen uppe :-)





Mat!


Sedan jag blev mamma så har det blivit mkt matlagning för min del. Barnen äter två lagade mål varje dag och när de inte varit på dagis i sommar så ska alla mål ätas hemma. Det är en utmaning att komma på vad vi ska äta till lunch och middag. Det är rätt tråkigt att laga så mkt mat och oftast måste det gå snabbt och barnen ska tycka om det. Thilde är ju lätt nu då hon äter det mesta medan Theodor  är otroligt kräsen och svår i maten. Tyvärr blir det ofta mat som makaroner och falukorv och pannkakor här hemma, blodpudding, fiskpinnar, fiskbullar och tortelini förekommer också rätt frekvent. Det är ju inte den nyttigaste maten men det äter båda barnen och det går snabbt. Vi brukar också alltid se till att ha matlådor med korvstroganoff och ris, spagetti med köttfärssås och lasagne hemma i frysen att ta till ibland när vi inte har tid eller orkar laga mat. Jag tröstar mig själv att det blir bättre nu när de börjar dagis och äter lunch där som blir mer varierande. 
Pannkakor äter vi alltid en gång i veckan. Man kanske kan göra dem lite nyttigare med grövre mjöl och något annat på än den supersöta sylten. Jag skulle behöva tips på nyttigare snabblagad mat som passar barn. Jag får googla så hittar jag säkert lite tips.



Mormor!


Idag firade vi mormor i förskott då hon fyller 80 på torsdag. Hon bjöd på middag på Prästgården i Gräsmark. Det var supergod mat och Thilde åt som bara den. Hon är verkligen inte kräsen till skillnad mot storebror som äter nästan allt vi ger henne t o m grönsaker :-) 

Gofisen tog även lite bilder ❤️
Haha, vilket vackert leende jag har :P
en selfie avslutade gofisen med :-)

Resa sig upp!


I eftermiddag ställde sig Thilde upp från fria golvet och höll balansen själv :-) hon tyckte det var roligt och var så stolt och upprepade det 10-15 gånger. När gofisen gjorde detta så tog det inte lång tid innan han gick. Även fast det är mitt andra barn tycker jag att alla små utvecklingssteg med Thilde är lika stora för mig denna gång som med gofisen  ❤️
Titta mamma jag står upp själv :-)



Förskolestart!


Det heter ju inte dagis egentligen utan förskola men det sitter så djupt inne i mig så jag använder det ordet ändå ibland. Idag började gofisas inskolning på Vitsippan på Skogsbacken och vi var där och hälsade på i 1,5 timme och hade inskolningssamtal. Gofisen fick då för första gången vara på myran som är i lokalen bredvid. Det gick så bra för bägge barnen och vi ska dit en stund varje dag denna vecka. Eftersom jag avsatt två veckor så kör vi en långsam inskolning. 

Igår åkte gofisen och jag till Bredviken efter att jag tränat ett långpass på förmiddagen. Vi passade på när gofisa skulle sova middag så fick A lite lugnt en stund. Tänk att jag inte tänkt på att åka dit förut. Jag som klagat på att det finns så dåligt med lekparker i Torsby. Denna var ju suveränt bra och så träffade han på några andra barn han kunde leka med på slutet. Bredviken är campingen i Torsby och ligget vid sjön Fryken ca 5 km från oss. 



Tvättmaskinen!

 
Ikväll invigde vi nya tvättmaskinen och jag känner mig supernöjd :-) Den går så tyst och fint, tvättade riktigt rent, stor trumma så det fick plats mkt tvätt och många olika funktioner har den. Vi har ju även kvar den gamla så nu körde jag ett par tvättar i bägge maskinerna och fick undan allt. Nu äntligen är jag ikapp, YES :D
Tänk om jag slapp tvätta lakan imorgon också så vore det pricken över i:et
 

Löpning!


Efter att ha vilat två dagar på raken behövde jag en välbehövlig löptur idag. Det är så jobbigt just nu tycker jag med barnen. Theodor trotsar, Thilde klättrar på allt och skriker och gnäller för minsta lilla :P tvätt i stora lass. Thilde gör av med tre ombyten per dag plus lakan och täcken är det bajs på (jag skojar inte) varje morgon :P därför är en timmes träning det jag behöver för att orka. Idag blev det en mil löpning i Valberget i det vackra vädret. Som Sara och Mattias skrivit om mig i infon om alla gästerna så är det i träningsspåret jag hittar en massa härliga endorfiner :-)



Stress!


Det är alltid någonting med huset vi måste göra trots att vi inte renoverar något just nu. Idag kom brorsan hit efter att A kommit hem från jobbet och hjälpte oss att installera den nya tvättmaskinen. Det var tydligen inte så enkelt då vi ska ha två stycken maskiner nu och elen kan inte gå på samma uttag och vi har dessutom bara ett vattenuttag. 
När man då har bägge barnen så kan det vara stressigt bara att få gå på toa som nyss hörde jag källardörren öppnas när jag sitter på toaletten och jag skriker då jag är i andra änden av huset "Theodor stängde du källardörren" nej skriker han och springer tillbaka mot köket hör jag och ropar "Thilde" fort som tusan lämnar jag toan och springer för att se så inte Thilde ramlar ner för källartrappen men det hade hon inte hunnit som tur va :-) nu får barnen följa med mig in på toan istället då det blir lugnast så :P



Babynestet!

 
Igår ringde min vän Elin mig som bor i Uppsala och tackade för babynestet som hade kommit fram. Hon har inte lång tid kvar nu tills deras bebis ankommer så det var på tiden jag skickade iväg nestet ;-) Jag känner mig nöjd med resultatet :-) hon fick bestämma tyg själv så sydde jag ett babynest, en kudde, en filt med ett hjärta på så smutsen hamnar på den förhoppningsvis så man inte ska behöva tvätta nestet så ofta, en napphållare och en snuttefilt:



God morgon!


Imorse sov denna dam till 07.45. Inte illa :-)



Syskonrelation!


Här är jag rätt på när jag undrar något. Inga krusiduller ;-)



Spara eller slänga!


Mamma städar tydligen sin sista semestervecka för igår kom hon med fyra kartonger med mina gamla priser som legat nedpackade i deras källare. Gofisen ville så gärna se dem igår men så somnade han på hemvägen från farmor och farfar och sov hela natten. Kl. 5 imorse kom han till min säng och sa "jag vill se dina pokaler" lite för tidigt på morgonen tyckte jag men när vi gick upp två timmar senare bar jag upp en kartong från källaren som gofisen tömde på sängen när jag hängde tvätt:
Frågan är om jag ska spara eller slänga? De är ju inte värda något då det mesta är av plast. Nyttopriserna jag vann har jag använt eller använder för länge sedan så dessa priser har bara ett affektionsvärde för mig. Jag vill inte ha dem framme så om jag sparar kommer de att få stanna kvar i kartongerna i källaren så vad är egentligen vitsen med att ha kvar dem? Jag har ju minnena kvar, träningsdagböcker och resultatlistor så det kanske får räcka. Annars misstänker jag att de hamnar i källaren och så slänger jag dem om 10, 20 eller 30 år när jag får för mig att rensa bland mina grejor. 

Svartvinbärsaft!


Jag tyckte det va synd att låta alla bär gå till spillo när vi hade så mkt svarta vinbär i år. Ikväll kokade jag saft av bären jag plockat och det blev nästan två liter. Barnen somnade tidigt ikväll så jag fick hålla till i köket i lugn och ro :-) Imorgon ska vi provsmaka:



Babynest!


Igår skickade jag iväg min present till Elin och David till deras bebis och nu drar jag igång med nästa. En kollega ska ha barn i oktober och vet inte kön så då fick det bli något neutralt i färg. Detta valde hon:
Min plan är att sy det mesta innan jag börjar jobba om tre veckor då jag inte vet hur mkt jag hinner då. I början kan det ju vara en omställning dessutom.

Bada!


Den här damen älskar att bada så hon blev inte ledsen efter läckaget. Imorgon blir det blåbär på gröten :P



Haveröbröllop!

 
Grattis Sara och Mattias som nu blivit gifta ❤️
Vilket fantastiskt bröllop Sara och Mattias fått till. De hade verkligen lagt ner sig på detaljnivå. Allt var verkligen genomtänk och det blev ett vackert unikt lyckat bröllop och dessutom hade vi tur med vädret. Det var skinande sol på bröllopsdagen. Vi åkte upp redan på fredag förmiddag tillsammans med vårat kompispar Maria och Peter. Ca 40 mil är det upp till Haverö från Torsby så vi kom fram på eftermiddagen innan grillfesten började. Alla gästerna bodde fördelade om fem hus och vi bodde inom ett par minuters gångavstånd mellan husen och kyrkan låg också ett par minuters gångavstånd bort. 
Bröllopsdagen började tidigt då Maria skulle fixa brudens frisyr och då ville hon ha med mig som assistent/stöd. Vi blev tvungna att duscha innan så vi skulle hinna göra iordning oss själva också innan vigseln. Maria lyckades så bra med frisyren efter att ha lagt ner sig med sin själ och lite svett (inget blod eller tårar dock) ;-)
Vi fick koreansk lunch innan bröllopet som smakade mkt gott. 
Prästen va ett orginal och rolig som tydligen va folkkär i bygden. En vän till Sara sjöng i kyrkan, bla Värmlandsvisan så vackert. Festen ägde rum i en loge som va så vackert pyntad med ljusslingor, gardiner, blommor etc. Saras pappa är så händig och hade fixat mkt till bröllopet. Han hade bla tillverkat tallrikarna vi åt på och uppläggningsfaten. Klänningen syddes upp när hon studerade i Korea i sex månader förra året och en bit in på detta år. Mattias svägerskor hade bakat bröllopstårtan. Saras pappa hade fixat det rökta älgköttet till förrätten. Mattias mamma hade sytt linneservetter till alla gästerna, Saras mamma hade sytt Saras sjal för hand som hon hade på sig när det blev kyligare på kvällen. De gjorde också mkt mer som jag inte kommer ihåg. En utav gästerna hade fraktat med två hästar från Sthlm. Den ena red Sara på från kyrkan till "Bertils hus" där vi drack champagne. Jag tror att nästan alla bröllopsgästerna hade varit med på någon kant och bidragit mer eller mindre med något. Till och med rispåsen hade de pyntat så fint, riset låg i en ofärgad papperspåse med ett urklippt tyghjärta påklistrat. När vi kom i fredags och hade tagit av sista vägen in mot Haverö kyrka så möttes vi av ett stort rosa tyghjärta uppe i en björk tror jag strax innan kyrkan som Mattias hade sytt. Hur de lyckats få upp den så högt i trädet vet jag inte ;-) 
 
Idag bjöds det på brunch innan vi åkte hemåt igen. Tre dagar utan barnen är maximalt vad både vi och barnvakterna klarar av. Vi saknade dem och det var så roligt att träffa dem ett par timmar innan det var läggdags. Jag har fått tillåtelse av Sara att lägga ut lite bilder från bröllopet:
 
 
Här bjuder brudgummen på sangria på grillfesten. Detta är också baren under bröllopet.
När brudparet kom fram till "Bertils hus" släppte alla gästerna iväg heliumballongerna vi fått.
Bild lånad från instagram
Varmrätten: tre olika sorters hamburgare med hembakat hamburgarebröd med tillbehör. Det fanns en hamburgare på halloumi, en på bönor och en på pulled älg
Bröllopsvalsen ❤️
Bruden har bytt om till sin mammas gamla brudklänning



RSS 2.0