Frisör!

Blev en lite mörkare look idag hos frisören. Kändes passande så här när hösten är på ingång 😀


Skolstart!


Idag börjar min stora kille skolan. Han har redan gått på fritids i två veckor nu men idag är det skolstart. Tänk att han blivit så stor ❤️


Övernattning!

Gofisa sover över hos "moster" Anna och kusin Conrad i natt ☺️

Fick denna snap från Anna:


Blåbär!


Idag plockade vi blåbär hela familjen på eftermiddagen. Barnen och jag fick ihop någon dl kanske och A gick för sig själv lite längre bort och en timma senare hade vi fått ihop nästan en 10 liters hink 😀 nu kommer det mindre roliga med all rensning. Men tre liter plockade jag bort som jag ska ha till blåbärsglöggen till jul som inte behöver rensas. Sedan rensade jag fyra liter  som jag ska koka sylt av imorgon kväll efter jobbet. På torsdag är jag ledig så då tänkte jag att barnen och jag ska baka en blåbärspaj så rensar jag resten då.


Söndag!

Min andra denna sommar och förmodligen sista sexdagars jobbvecka är nu över och idag har jag varit ledig. Det är en hektiskt tid i livet just nu med pendling till jobb, (34 timmars jobb + 5 timmars resande varje vecka), småbarn, A jobbar skift och jag har oftast sena eftermiddagar. Samtidigt ska man hinna med tvätt, matlagning, städning etc så det innebär att det inte blir så mkt tid över nu till annat. Försöker lägga mig i tid på kvällarna för att orka med veckorna så på kvällarna gör jag bara hushållssysslor och slappar i soffan innan sängdags. 

På söndagar försöker jag alltid att träna eftersom jag oftast är hemma och ledig då. Denna vecka blev idag mitt enda träningspass då A jobbat kväll och fredag kväll efter jobbet bjöd brorsan på födelsedagsmiddag och igår efter jobbet handlade jag mat innan vi skulle vara med på vattenfestivalen som mina föräldrar anordnat för sina grannar detta år. 
Idag har det regnat och jag ville väldigt gärna träna men inte i regnvädret så jag drog till skidtunneln och åkte 10 varv. 🎿 RSS 2.0