Busiga gofisen!


Gofisen har den senaste tiden börjat sätta på sig stövlar och vinterskor hemma själv. Sedan vandrar han omkring i huset med dem. Vet inte riktigt om han vill ut eller bara tycker det är roliga att gå inomhus med uteskor :P När jag kom hem från jobbet idag berättade älsklingen att han hade haft besök av en kompis på eftermiddagen. Sedan när kompisen skulle åka hem följde han med ut och skulle salta trappen eftersom vi har det så isigt just nu. Han tänkte då lämna gofisen ensam inne de 5-10 min det skulle ta eftersom det är ett projekt att klä på honom alla ytterkläder. Älsklingen hann inte salta mkt förrän han hörde ett barn som pratade. Han trodde först att det var ett barn som var ute och lekte i närheten men sen fick han se gofisen komma gående från garageporten, hehe. Han hade då satt på sig vinterskorna själv, sedan lyckats öppna dörren till källartrappen (vilket han aldrig lyckats med tidigare), gått nedför källartrappen själv och gått ut genom garageporten som var öppen då. Vilken tur att han inte ramlade när han gick ner för trappen. Antagligen kröp han ner baklänges. Inga ytterkläder hade han heller på sig när han kom. Skulle vilja ha sett när gofisen kom gåendes ut idag. Han måste ha känt sig väldigt nöjd när han lyckades ta sig ut. Det är klart att han inte ville vara ensam inne utan han vill alltid vara med där det händer :) älskade gofis, nu måste vi börja låsa dörren till källaren så han inte skadar sig. Även om han förstår bättre nu än för ett halvår sen då har han blivit värre än någonsin eftersom han har blivit mer påhittig. Nu kan han bl.a. ta upp pinnen vi har för att han inte ska kunna dra ut kökslådorna själv :P

Gofisen imorse:


Non Compliance (dålig följsamhet)


Vilken röst!


Ack söndag du sköna!


Idag har vi haft besök utav faster Lilian och farbror Christer. De kom för att fira oss i efterskott för att vi gift oss. Jag lagade en stor form med lassagne på morgonen att bjuda på. Vi blev ganska många så det var bra att jag lagade storkok. Mamma och pappa, Victor och Anna var också här. Även fast Lilian och Christer bor i Karlstad så träffas vi inte så ofta så det var roligt att träffa dem. Blev sugen på att testa någon diet eftersom mina släktingar bantar inför en semesterresa i mars. Skulle vilja komma i form till bröllopet vi ska på 1:a juni. Hann ju tyvärr inte komma i form till mitt eget bröllopt då vi var sjuka nästan hela hösten men bröllopet hade inte blivit bättre om jag varit smal så det kvittade ju egentligen men nu vore det skoj att ha något mål att sträva efter i vinter/vår :) Annars kanske det räcker med att jag börjar träna. När jag var föräldraledig gick jag ner utan att banta, det räckte med att jag gick barnvagnspromenader 1,5 timma 5-6 dagar i veckan + träning utöver promenaderna 2-3 dagar i veckan. Det var den bästa bantningsmetoden att träna sig i form utan att hålla igen med maten :) Nu har jag ju tyvärr inte tiden att träna så mkt så därför måste jag hålla igen med maten för att kunna gå ner, vilket är mkt svårare då jag älskar att äta mkt mat :P... Vi får se, har iaf fått en bra start idag då jag gick en barnvagnspromenad med gofisen innan vi fick besök + 45 min skidåkning ikväll. Önskar jag kunde åka skidor 4-5 dagar i veckan men det går inte då jag jobbar heltid eftersom då skulle jag nästan aldrig få träffa gofisen + att jag är för trött vid kl. 19 för att träna... Gofisen somnade tidigt ikväll då han sov middag så tidigt så nu har jag kikat runt på klänningar på nätet. Skulle vilja ha en ljusgul klänning med guldskor. Här har  jag hittat massor av alternativ på skor:





 

Stor pojke!


Ikväll beställde vi pizza och för första gången fick gofisen en egen barnpizza. Vesuvio fick det bli med ost och skinka :-) Han åt dock som en fågel så pizzan hade räckt till 10 st till. Annars kunde han fått smaka på våran pizza men vi ville ha mexicansk pizza och det skulle ha blivit för starkt åt honom.

Det blev rester över efter gofisen:


Tradera!

 
Det var längesedan jag var inne på tradera och la bud men i förregår fick jag för mig att lägga bud på ett par vinterstövlar i stl. 24 eftersom de han har nu kommer inte att passa hela vintern. Det går inte med raggsockor längre. Idag vann jag budgivningen, eller med andra ord så var det enbart jag som la bud på vinterstövlarna och därför vann jag aktionen på startbudet 35 kr. Hoppas bara att de passar nu
 

Falun ifrån soffan!


Gofisen höll oss vakna över två timmar inatt. Vet inte riktigt vad det var med honom för han bara skrek och grät i över en timme i natt innan han blev lugn. Vet inte om han hade ont eller hade en mardröm men på morgonen var han pigg igen. Det var 22 minusgrader imorse och vi va väldigt trötta p.g.a natten så vi besluade oss på morgonen att stanna hemma. Vi har därför sett SM i soffan. Det kändes som rätt beslut men samtidigt tråkigt att inte komma iväg och göra något när jag hade ledig dag i veckan. Nästa gång jag har ledig dag i veckan blir inte förrän tor 21/2 och då har jag bokat tid hos frissör...Annars blev det en lugn dag. Vi kollade på sm, det var väntat att både Hellner och Wikén vann. Kalla hade nog inte vunnit ändå om hon varit med. Emma Wikén såg mkt stark ut och behåller hon denna form till VM så kommer hon nog att få en mkt fin placering.
 
Vi hälsade på gammelmormor en stund på eftermiddagen och gofisen tyckte att det va roligt att träffa gammelmormor och få byta miljö en stund idag.
 
Kvällens gofis:
Bjuder på denna hemska bild av en trött och osminkad mig ikväll :)
 

Falun imorn?

 
Eftersom jag jobbar på lördag så har jag en ledig dag imorn och då tänkte vi passa på och göra en utflykt till Falun. Det är SM i längdskidor nu i Falun och imorn står skiatlon på programmet. Nu har vi haft det riktigt kallt på slutet och imorse hade vi 21 minusgrader. Imorn har yr.no spått 15 minugrader mitt på dagen så det blir inte direkt varmt att vara åskådare men både pappa och Andreas vill iväg och det är ju skoj att hitta på något ibland och det finns ju alltid en värmestuga att gå in i om det blir för kallt så det verkar som vi åker iväg imorn...
 
I helgen skickade jag iväg kort på framkallning på fujidirekt och de hade kommit på brevlådan idag. Har legat efter med framkallningen så nu framkallade jag bilder från mars förra året fram tills nu. Väntade dock med bilder från resan och bröllopet eftersom jag väntar på att få lite fler bilder från Maria och så ska vi framkalla dem på fotocity eftersom det blir lite bättre kvalité på bilderna där. Vi har skaffat ett album där vi enbart ska ha bilder från resan och bröllopet. Nu får det bli sänga så jag orkar upp imorn. Vi ska upp halv sex imorn :P Men jag kommer nog att sova i baksätet med gofisen på ditresan :)
 
God natt!
 

Twilight maraton!

 
De senaste två veckorna har älskling och jag sett twilightfilmerna igen. Det var så länge sen vi såg filmerna så vi hade glömt mkt och ville färska upp minnet innan vi ser den senaste och sista delen av sagorna.
Igår kväll såg vi klart den näst sista av filmerna så nu har vi bara den sista filmen kvar att se. Problemet är att vi lyckas inte få tag på den än. Den gick på bio i mitten av november 2012 och kommer inte ut på dvd förrän i början av mars och jag vill se den nu. Synd att den inte fortfarande går på bio för då skulle jag garanterat ha gått och sett den. Det är nästan 3 år sedan jag senast var på bio så det vore skoj att besöka en biosalong snart. Vi fick ju två biljetter älsklingen och jag i juklapp + barnvakt under tiden utav farbror Robert och faster Carina som vi snart kan utnyttja. Får kika i torsbybladet om det finns något lockande att gå på.
 
Vi har sett:
  • Twilight
  • New moon
  • Eclipse
  • Breaking dawn - part 1
Nu återstår breaking dawn - part 2 kvar att se.
 

Barnfri förmiddag!

 
Vi fick åka tillbaka igår kväll med brorsan och hans tjej så vi slapp gå i kylan. Vi gick iaf dit :) Imorse hade vi 20 minusgrader i Torsby. Tyvärr vaknade vi nästan tidigare än normalt imorse och orkade inte somna om. Men det var skönt ändå att få barnvakt och kunna pyssla lite här hemma i lugn och ro...Gofisen hade vaknat när Dolly ville ut och kissa på morgonen redan vid halv sex och hade inte somnat om så jag tror att mormor och morfar va ganska trött idag. Gofisen somnade tidigt ikväll eftersom han varit uppe så tidigt och dessutom sov han bara en timme på dagen. Annars har dagen ägnats åt att tvätta, byta lakan, framkalla kort, hälsat på Frida och Kristian, rensat på övervåningen och lagat mat. Just nu rensar jag bland alla pärmar, kollegieblock och skolböcker som jag har förvarat i en stor garderob på övervåningen. Jag har precis rensat klart farmakokinetiken som var sista kursen på termin 5. Har insett att jag inte behöver ha kvar allt. Jag sparar alla tentor och en del kompendium och kollegieblock som jag vill ha kvar. Det mesta blir dock bortslängt, tror nog jag rensar bort nästan 75 % av mina pärmar. Kommer aldrig att använda eller vilja läsa analyskurserna eller organkemin igen :P
 
Igår bakade gofisen och jag kladdkaka. Då skulle bunken slickas efteråt:

Sockerchock!


Gofisen får en sockerchock hos mormor och morfar innan han ska/orkar sova:


Annons!

 
Imorn får ni hålla utkik ni som har NWT eller VF för då har vi annos om att vi har gift oss. Dessutom ska vi ha en annons i Wermlänningen nästa torsdag. Denna bild valde vi att ha med i annonsen:
Eftersom det blir så smått i tidningen så tyckte vi att en sån här bild passade bättre.
 
Nu ska vi strax dra iväg till mormor och morfar på middag. Vi tar en promenad dit så kan vi ta oss lite gott att dricka till middagen :)
 
Trevlig helg!
 

Torsdag!

 
Dagen gick snabbt idag när jag fick sluta tidigare. Skönt att komma hem och få träffa gofisen lite mer en kväll. Vi åt soppa och plättar till middag idag. Det blir ofta pannkakor eller våfflor på torsdagar hos oss. Det är snabbt, gott och enkelt. Kanske inte det nyttigaste men idag gjorde vi plättar med dinkelmjöl och kesella så det kändes som en nyttigare variant. Mormor och morfar kom förbi en liten stund ikväll. Mormor hade inte träffat gofisen sen i söndags och ville se om han hade växt något sen sist ;) Vi blev bjudna dit på middag imorn kväll och dessutom ville de att gofisen skulle sova över hos dem så skulle de gå en promenad med honom tillbaks på lördag förmiddag. Det innebär ju sovmorgon på lördag :D
 
Gofisen somnade i min famn ikväll när han drack välling. Sen fick han sitta kvar ett tag så tjusade jag med honom. Min älskade lilla gofis, han börjar bli så stor nu och han försöker prata hela tiden. Han härmar oss och säger ord efter oss. När han somnade så har jag googlat lite på finklänningar. Vi ska ju nämligen på bröllop i juni så jag letar efter en klänning att ha på mig då. Vill ha något annorlunda än jag brukar ha. Den får inte vara korall eller turkos eftersom det är mina favoritfärger som jag alltid brukar ha. Nu vill jag variera mig lite. Varför inte en ljusgul eller en röd eller en grön? Hittar många fina så det ska nog inte bli något problem. Jag har ju dessutom en mamma som kan sy och justera lite om det skulle behövas :)
 
Gofisen på hotellrumet på "Puerto Azul" Redo för en dag i solen
 

Trött!


Ikväll blir det tidigt till sängs. Ska strax gå och lägga mig efter detta inlägg. Tackkorten var klara så jag satt uppe ganska länge igår kväll för att skriva klart dem. Därför har eftermiddagen gått ganska segt idag. En dag kvar att jobba från 9-18.30. Går hemifrån 8.40 och brukar vara hemma 18.50 så det är riktigt långa dagar :P Men på fredag slutar jag 14.15 så det ska inte bli så dumt. Idag kom paketet från nelly på posten på kläderna som jag bytte storlek. Byxorna och klänningen passade perfekt nu så det blev ju bra till slut. Dessutom hämtade jag paketet med gofisens vinteroverall på bilisten och den kommer nog att bli toppen till nästa vinter. Storleken verkade också bra.
 
Tänkte lägga in bilder från semestern men det är inte så många bilder jag kan välja mellan eftersom det är så många kort där släkt och vänner är med på och jag orkar inte fråga alla om tillstånd att få lägga ut bilder på bloggen så därför lägger jag bara ut bilder på familjen. Det är bl.a. lite bilder från vårt boende andra veckan i Puerto Mogan och utflykten till sanddynerna i Maspalomas.




 

Tjugondag Knut!

 
På tjugondag Knut dansar julen ur. Idag åkte det sista av julen ut vilket var adventljusstakarna. Nu dröjer det nästan ett år innan de kommer upp igen. Till nästa år behöver jag skaffa mig fler att ha på övervåningen. Hittills har vi inte brytt oss att fixa något där uppe men efter renoveringen kommer det att bli roligt att få iordning.
Idag har vi haft det riktigt kallt i Torsby. 18 minusgrader hade vi imorse och 17 på dagen. Men vi tog oss ut på en promenad på 1,5 timme ändå. Det gäller att klä på sig bara. Gofisen hade 2 lager kläder på sig under vinteroverallen, dubbla vantar, dubbla mössor, strumpor, raggsockor och skor. Dessutom en tjock filt över sig så han sov gott i vagnen. Imorn börjar en dryg arbetsvecka men sen har jag iaf helgen ledig.
 
Min lilla teaterapa:






 

Lördag!

 
Idag hade vi lagom mkt kunder hela dagen. Vi hann med allt vi skulle samtidigt fanns ingen dötid. Efter jobbet åkte jag iväg till Toria och veckohandlade. Ikväll ska vi äta hemgjorda älghamburgare och klyftpotatis, mums. Sen tänkte jag göra en efterrätt ikväll som vi aldrig testat förut som lätt gott:
Vit chokladmousse med passionsfrukt och maränger:
coop.se
  • 1 dl vispgrädde
  • 100 g vit choklad
  • 1 dl turkisk yoghurt
  • 4 passionsfrukter
  • 12 krossade maränger
Vi får se hur det smakar :)
 
Mormor, morfar, gammelmormor och Dolly var här och hälsade på när jag jobbade idag. Mormor och morfar hade varit till Karlstad på shopping igår och hade med sig en present till gofisen:
Byxor och tröja i stl. 98. Lite stort än men kommer nog att passa snart.
 
Här kommer lite bilder på dagis gofis:
 
 
 

Pizza!

 
Vi bakar pizza ikväll eftersom jag slutade tidigt i eftermiddag. Annars brukar jag inte orka laga mat när man är hemma kvart i sju. Idag slutade jag kl. 17 så då passar vi på att göra hemgjord pizza. Nu ska vi strax baka ut degen. Tomatsåsen är klar. Idag blir det skaldjur, skinka och champinjoner på pizzan. En ny kombination som vi ej prövat tidigare.
 
Detta kort tog Andreas från vårat köksfönster idag:
Domherrarna var här på ett snabbesök innan de stack :)
 
 

Snart hälga!

 
Igår fick jag paketet från nelly med kläderna som jag beställde i fredags. Jag blir tvungen att skicka tillbaka klänningen och byxorna för de var för stora. Man kunde tydligen inte byta till mindre storlek utan då är man tvungen att göra en ny beställning. Det kostade 35 kr att returnera men samtidigt fick jag 75 kr i presentkort till nästa köp så jag beställde kläderna i en mindre storlek. De måste ha varit stora i storleken för jag tog medium på klänningen och jag brukar inte kunna ha small. Men har för mig att Maria beställde en klänning därifrån som var för stor för henne så man ska nog beställa en storlek mindre på nelly, eller iaf på vissa plagg. Gofisens kläder blir däremot bra :) Slog även till på en didrikson baffin vinteroverall på smartkid.se. Den var nedsatt 400 kr. Tror att stroleken snart tar slut om man väntar för länge och så slipper jag betala fullt pris till hösten. Det är så mkt ändå man måste köpa till vintern så nu sprider jag ut köpen under året istället. Men lite väl tidig är jag som köper vinterkläder till nästa vinter när den här vintern knappt har börjat än känns det som :)
 
Denna blev det. Köpte en svart overall till denna vinter därför ville jag ha en annan färg till nästa vinter. Modellen fick bäst i test i mellanprisklassen för vintern 2013.

 
Dessa bytte jag till en annan storlek
 
 
Jobbar imorn mellen 9-14 sen tar jag helg :)

Äta själv!


Gofisen är i en period nu när han vill göra allt som vi gör, bl.a äta själv.


Upphittat!


Igår kväll skulle jag samla ihop euron som vi hade kvar från resan så att vi har det på samma ställe. När jag kikade i skåpet ovanför mikron så hittade jag en guldring. I ringen stod det Björn 30/4 1959. Det var mormors förlovningsring. Jag trodde nämligen att jag hade fått två guldringar av mormor att lägga i min vigselring men mormor sa att jag fått tre. Både mamma och jag trodde bara att jag fått två och sa till mormor att det inte stämde. Men igår hittade jag den 3:e som jag inte visste att jag hade fått. Den ska jag ha kvar :) mormor hade smala fingrar förr och den passar bara på ringfingret på vänsterhanden. Konstigt att ringfingret på högerhanden är tjockare :P


Fyndat!

 
På lunchen idag var jag inne på himmel och pannkaka eftersom det vara rea på allt i hela butiken. Det åkte med ett par mjuka jeans, en t-shirt och en långärmad tröja i stl. 98 hem till gofisen. Funderar även på en didrikson vinteroverall till nästa vinter men avvaktar lite efterom den var nedsatt så lite. Vi köpte ju en polarn och pyret vinteroverall till gofisen i år och jag har hittat ett bäst i test på vinteroveraller för 2013 och då fick inte polarn och pyret bäst i test. De fick 8/10 poäng. På testen sammanfattades overallen så här:
+    Slitagetålig, vattentät, håller varm och torrt
    Bökig att klä på

Vi är ganska nöjda med den. Det känns som att det inte finns någon overall som är så slitagetålig, vattentät och varm men samtidigt har den varit lite krånglig att få på så nästa år blir det ett annat märke. Jag tycker inte att polarnoverallen var värt sitt pris. Däremot så hade Didrikson fått bäst i test i mellanprisklassen så nästa år får det bli en sån. Så här sammanfattades Didriksonoverallen:
+    Överkomlig pris, vattentät, slitagetålig, andas väl, justerbar passform
    Kan upplevas något pösig nedtill
 

Här kommer bilder på dagens fynd:
 
 

Ut med det röda och in med det vita!

Idag har jag ledig dag då jag jobbar lördag. Dagen ägnas åt att städa undan julsakerna och byta gardiner. Jag sparar dock adventljusstakarna en vecka till :) älsklingen har städat ur ett rum på övervåningen samtidigt så nu är 2/4 urplockade inför renoveringen. Gofisen har varit på dagis mellan 9-14 och har nu precis kommit hem. Vi får se vad vi hittar på i eftermiddag. Vi kanske går ut en stund sen.


Mera bröllopsbilder!

 
Här kommer en del utav bilderna som fotografen Pia Lundberg tog på oss:



 


 

 

Renoveringtankar!

 
Ikväll har gofisen och jag varit själva eftersom älskling är på hockey med pappa och brorsan. Mormor och Dolly kom och hälsade på oss men de har åkt hem och gofisen sover så nu är sitter jag själv i soffan och funderar på att se på en film som jag skulle vilja se som jag sett några gånger förut för länge sen när jag var liten som heter "Barnen på Frostmofjället". Hockeymatchen är iaf slut så de borde vara på väg hem från Karlstad nu. Fbk vann med 2-1 mot Luleå ser jag nu på texttv:n :)
 
Mormor hade med sig en massa inredningstidiningar som hon sparat på som vi kollade i för att få ideér till renoveringen vi ska göra till våren. Det känns som jag har blivit lite klokar på hur jag vill ha det. Nu måste jag bara diskutera med Andreas och hoppas att han vill ha på liknande sätt ;) Han är med och bromsar upp så att det inte drar iväg för mkt. Jag brukar drömma iväg mig lite för mkt ibland. Men vi är iaf överens om att göra en helrenovering av köket. Vi stod i valet och kvalet om vi skulle göra en budgetvariant och bara måla luckorna eller byta ut köket till ett helt nytt. Även om köket stått sig bra i 30 år så skulle det vara så mkt mer praktiskt att ha ett nytt där man kan få inbygd mikro och ugn och så kan man dra ut lådorna i skafferiet osv. Det lutar åt ett Ikeakök som heter Ramsjö. Sedan ska vi även renovera alla rum utom toan på övervåning med nytt golv, tak, tapeter och nya fönster och även trappen upp till övervåningen. Vi har fått tag på en byggfirma som ska börja i mars-april nån gång. Nu måste vi också hitta en målare/tapetserare. Det är tänkt att det ska bli två sovrum och ett gästrum på övervåningen. Gästrummet kommer också att bli vårat sovrum ett tag framöver när gofisen ska få eget rum. Det blir för tuff övergång från att ha sovit i samma rum som oss till att vi inte ens sover på samma våning till att börja med så därför tänkte vi börja med att sova i olika rum bredvid varandra.
 
Ett lantligt kök skulle jag vilja ha typ detta ovan men med blommiga tapeter istället för rutiga.
Detta kaklet är fint som går omlott.
 
 
Har bara kollat på nätet på tapeter än så vi får väl kika mer på Järnbolaget och låna hem lite pärmar. Men i köket vill jag ha bröstpanel i pärlspont och någon blommig tapet ovanför typ detta:
 
I barn(ens) sovrum vill jag ha ganska neurala ljusa tapeter. Inga barnmotiv utan hellre skaffar jag detaljerna som gardiner, lakan, överkast med barnmotiv som är lättare att byta ut. Renovering är inget som vi direkt vill göra ofta. I gästrummet skulle jag vilja ha en fondvägg med liggande panel som en vän till mig har i sin lägenhet. Det var superfint. Men panelen ska vara gjord av brädor och inte pärlspont så att det blir lite mer robust.
Typ så här fast bara en vägg + snedtaket. Det ska vara på den väggen där sänggaveln ska stå. Resten av rummet skulle jag vilja ha i någon ljus rosa tapet ev. blommor på (Idéen på det här rummet tror jag blir svårast att få med Andreas på :P. Han gillar inte rosa och panel.).
 
Trappen ska vi köpa stepkit till i ek och måla sidorna vita. Sedan blir det panel hela trappen upp.
Denna trapp är så vacker.
 
När älsklingen kommer hem ska jag be honom gå in på min blogg för att läsa om mina ideér, hehe. Så får vi se hur mkt vi får kompromissa.
 
God kväll!
 

nelly.com

 
Skickade nyss iväg en beställning hos nelly.com på en vindoverall till gofisen i stl. 98. Eftersom det är så mild vinter med plusgrader ibland och den gamla är urväxt behöver vi en redan nu och kan inte vänta tills våren. Det var egentligen bara det som jag var ute efter men det slank även med en skjorta på rean till gofisen och ett par leggings och en klänning till mig. En del gillar handväskor, andra gillar skor men jag är såld på klänningar. Det är något som jag har väldigt många av. Jag älskar klänningar och man har kan aldrig ha för många. Nu måste jag gå till sängs för jag ska jobba imorn. Egentligen har jag ledig helg men eftersom en kollega är sjuk och jag hade inget speciellt för mig så ställer jag upp. God natt!

Romantiskt spel!


Utav Maria och Peter fick vi en bröllopsfilm som Maria gjort där hon klippt ihop det som filmades och även kort från dagen. I filmen hade hon lagt till både text och musik. Den blev super bra och det är så roligt att ha en film som minne av vår bröllopsdag. Dessutom fick vi ett romantiskt spel utav dem som ser ut så här:
Förpackningen innehåller 52 kort där 26 stycken är svarta och 26 stycken är rosa. De svarta är till för mannen att skrapa och de rosa är till för kvinnan att skrapa. Man skrapar korten som en trisslott för att kunna läsa innehållet. I spelreglerna föreslås det att man drar ett kort i veckan som mannen eller kvinnan skrapar beroende på vilken färg man drar. Nu har vi börjat med spelet och vi började med ett svart kort som älsklingen skrapade. Det står att vissa kort kräver en del planering och vissa kort kan man utföra direkt. Hittills har vi ju bara dragit ett kort:
Denna fick jag utav min man. På kortet stod det att han skulle ge mig en bukett av ballonger där han stoppat in ett kärleksmeddelande i varje ballong. Så tre stycken gulliga lappar fick jag. Nästa fredag ska jag dra en rosa lapp så får vi se vad nästa uppdrag blir ;)

Ny header!

 
Det var inte lätt att ta bild på gofisen på bröllopet. För det första ville vi inte att han skulle ha napp på kortet och för det andra skulle han vara glad (eller iaf inte arg eller ledsen) och för det tredje ville vi att han skulle kolla in i kameran. Därför fick han bara vara med vid ett tillfälle när vi tog kort med fotografen och morfar stod i närheten och spelade pajas så att gofisen skulle. Sedan fick gofisen följa med resten av sällskapet i bussen tillbaka till hotellet medan älsklingen och jag fortsatte att ta kort och fick åka i en egen taxi tillbaka till hotellet. Vi trodde nog att det knappt skulle finnas ett kort som skulle bli bra men faktiskt fick vi flera bilder på DVD-skivan på hela familjen som blev bra. Här är bilderna på från fotografen med hela familjen :)
 

Denna bild får bli min nya header på bloggen
 
 

Middag på bordet!

Har precis kommit hem från jobbet. Det luktade gott när jag kom hem. Lassagne hade älsklingen lagat. Vad skönt det är att komma hem och middagen stor på bordet.


2013!

Sitter på jobbet och har lunchrast. Började jobba tillbaka idag efter sjukdomen. Men jag känner mig mkt piggare idag så det har gått riktigt bra. Gofisen är på dagis igen....Nu är det nytt år också. Vi hade några vänner hemma hos oss på nyårsafton och så lagade vi trerätters ihop. Det blev mkt gott. Gofisen var däremot inte i form utan han kände fortfarande av förkylningen så det blev tidigt i säng för honom. Försökte ta några kort men de flesta blev suddiga då han inte ville stå still.


RSS 2.0