Gott Nytt År!


Babynest!

Skriv inläggstext 


Ärmstrykbräda!

Mamma har tröttnat på att jag lånar hennes lilla ärmstrykbräda för idag fick jag en present. Tack mamma ❤️



Babynest!


Då har jag satt igång med nästa babynest. Det blir vit insida och ljusgrått med vita prickar på utsidan. Sedan blir det extradetaljer med spetsband runt om nestet och sidenband istället för anoraksnöre. Bebisen är beräknad i mitten-slutet av januari så det är hög tid att börja nu 😊
Jag har även ett till babynest jag planerar att sy men det ska inte vara klart förrän i maj/juni 😉


Skönsång!

 

Lego city train!

 

Pippis kappsäck!

Mormor och morfar gav barnen en gemensam julklapp: en gammal kappsäck de fyllt med blandade filmer av Astrid Lindgren. Ikväll valde gofisen att se på Emil. 


God jul!


Alla håller på FBK!

 

Skidtunnel!

Idag har gofisen åkt skidor i tunneln för första gången. Han vände uppe på toppen och åkte samma väg tillbaka så det blev nog nästan lika långt som ett varv. Förra årets stavar var alldeles för korta så vi fick börja med att köpa ett par nya som var 10 cm längre.



Julen snart här!

Jag ligger efter med allt som har med julen att göra men adventsljusstskarna är uppe och ljusslingorna utomhus. Imorgon ska jag fixa resten av julklapparna och börja städa. Brukar städa till advent men det hann jag inte med i år så nu är det väldigt skitigt här hemma :P Jag har även planer på att baka lite julgodis och på torsdag kväll åker julgranen in. Efter jobbet idag så har barnen och jag gjort smällkarameller där vi gömde något gott. Gofisen tappade sin fjärde tand idag och det var den första på den övre raden. Under semestern på Gran Canaria tappade han sin tredje tand och då kom både den svenska och spanska tandfen under natten 😉


Pepparkakshus!

Gofisen har frågat flera gånger de senaste veckorna om vi inte kan bygga ett pepparkakshus. I tisdags fick han sin önskan uppfylld. Efter luciafirandet på dagis kom mormor hit och hjälpte oss att få ihop ett hus.


Lucia!

Idag ska barnen gå luciatåg på sina avdelningar på Skogsbacken. Jag är ledig idag så att jag ska kunna vara med och se.


Angry bird park i Puerto Rico!

 

Hemma igen!


I lördags kom vi hem efter en veckas semester på gran canaria. Ena dagen badade och solade vi och nästa dag när vi kom hem snöade det, vilka kontraster. Jag har saknat Thilde något fruktansvärt. Kommer aldrig åka utan henne något mer, nästa gång blir det hela familjen när hon blivit lite större. Vi har haft en toppen bra semester och nu känner jag mig pigg och utvilad.


RSS 2.0