Selfie!

Gofisa har lyckats komma åt min mobil igår upptäckte jag när det fanns ca 40 nya bilder i kameran och alla såg nästan likadana ut 😊


Glad midsommar!


Har jobbat idag så det har varit lite stressigt då jag vill ha samma rutiner som förgående år med städat hemma, jordgubbstårta, midsommardans på torget etc. Våra gäster kommer snart så ska vi grilla. När jag står och fixar i köket så säger A till barnen vill ni ha en glass. Gofisen går ner och hämtar en till sig och Thilde. Lite senare har gofisa redan skaffat sig en fläck på klänningen. Blir lite sur på A då han kunde väl ha satt på henne en haklapp istället för att sitta och slappa när jag stressar. Hoppas att den gula fläcken går bort i tvätten.
Den var iaf ren under dansen 👍
Efter detta kort kom en regnskur så det blev inga fler bilder utomhus.7 årsdag!


Imorgon är det sju år sedan vi träffades och sex år sedan vi förlovade oss. Vi har  barnvakt ikväll och ska iväg och äta middag på Annies kabyss nu. ❤️Midsommarklänning!


Nu är gofisas klänning färdig som hon ska ha på sig på midsommarafton. Den är hemsydd av mig då jag hittade ett så ljuvligt sött tyg kunde jag inte stå emot 😉Rottneros!


Idag är jag ledig och dagis har planeringsdag. Vi tog därför en utflykt tillsammans med farmor till Rottneros park. Vi åkte kl. 10 och kom hem 14.30. Barnen somnade direkt vi satte oss i bilen och sover vidare hemma. Det var tydligen jobbigt att leka i flera timmar ☺️Typiskt!


Igår fick vi våra nya utemöbler från trademax och det visade sig att två fåtöljer blivit skadade i transporten 😬 
Nu har jag tagit kort på skadorna och skickat in en reklamation så hoppas jag att vi får två nya delar eller nya fåtöljer.

Så här ska de se ut:Snart klar!


Blixtlås och spetsen och fållen nedtill kvar:Glass på en tisdag!


Gofisen hade inte glömt glassen vi köpte i helgen som blev kvar i frysboxen . Vi gör ett undantag idag när det är så fint väder 🍡Helgen!


Jobbade i lördags men har varit ledig söndag och måndag. Det har varit en bra helg där vi fått mkt gjort i trädgården och jag har motionerat en timme varje dag och stött på huggormar 😱 . Till veckan kommer våra nya utemöbler dessutom som jag beställde i onsdags 😀Vädret har varit super fint och barnen har badat för första gången i år. I lördags doppade sig gofisen i stora poolen men i söndags när jag följde med dem så tyckte de att det var för kallt (20 grader) och höll sig till lilla poolen. 
Picknick vid "stora stenen"
En cykeltur till bredviken hann vi med igår när A jobbade några timmar och som tur va hämtade morfar upp gofisen 1,5 km kvar då gofisen blev trött. Försökte muta med glass när vi kom fram men 7 km blev lite väl långt för en 5-åring. Han klarade 5,5 km och det är med råge hans längsta cykeltur. Han blev så trött när vi kom hem och somnade i soffan direkt efter lunchen.Midsommarklänning!


Fick ett infall för ett par veckor sedan att sy en midsommarklänning till Thilde. Nu har både tyget och spetsbandet kommit som jag beställt. Ikväll klippte jag till klänningen:
Trevlig helg!
Nytt jobb!


Idag började jag på min nya arbetsplats i Sunne. Det känns bra men hjärnan är helt slut av all information så nu ska det bli skönt med en god natts sömn 😴 så hoppas jag det flyter på ännu bättre imorgon. Just nu ägnar jag kvällarna åt att kolla bilar då vi känner att det blir för jobbigt med bara en bil när jag ska pendla till Sunne och barnen ska skjutsas och hämtas på dagis. Det får bli en liten bil som är bränslesnål. Denna har jag spanat in i kväll som endast drar 0,5 liter/mil och har låg skatt plus både vinter och sommardäck ingår
Man måste dock vara snabb då vi såg en Toyota yaris som fanns i Arvika på annons igår som verkade bra och den annonsen va redan borta idag.RSS 2.0