Nyklippt!


Då har gofisa varit hos frisören för första gången ❤️ Det behövdes tydligen då frisören tyckte att håret va slitet. Vi har bara klippt luggen hittills. Det hade tydligen gått bra och hon hade suttit still ☺️ Nyklippt!


Gofisen är pigg igen efter öroninflammationen men blir hemma imorgon med då A är ledig så tar vi nya tag till veckan 😀 han har varit till frisören och klippt sig idag:Vab!


Idag blev det vab för mig och vi har besökt vc:Öroninflammation!


Älskade gofisen har åkt på öroninflammation som började i lördags och har haft hög feber 🙁 han har haft det ett par gånger förut men då har det läkt ut själv men nu är det tre dagar så vi försökte få en tid på vc idag och fick en tid sent på eftermiddagen som sedan blev inställd då läkaren fick ett akut vårdärende 😬 vi fick en ny tid imorgon iaf...
Farmor passade gofisen i skarven mellan A stack iväg på jobb och jag slutade 16.30 och han hade frågat efter mig hela tiden farmor va här och har legat i soffan hela dagen då han varit dålig. Nu har jag gett honom Ipren och han håller på och svettas för fullt då febern är på väg ner. Imorgon kommer jag att vab:a
Middag!


Sista jobblördagen idag på mitt nuvarande jobb och sedan middag med jobbet på Annies kabyss i eftermiddag/kväll. Jag blev avtackad med blommor och en present dessutom Nytt!


Jag har under ett par års tid tänkt att jag skulle byta klädsel på kökssoffan men det har inte blivit av. När vi var uppe i Mora för att åka Tjejvasan så besökte vi en tygaffär och där hittade jag tyget jag letat efter 😀

För några veckor sedan bytte jag klädseln och sydde nya kuddfodral och denna vecka sydde jag matstolsdynan till tripp trappstolen. Det bästa av allt är att allt kan tvättas t o m tyget på sofflocket och det uppskattas då det lortas ner mkt här hemma  Så här blev resultatet:Babynest!
Äntligen!


För tre veckor sedan gjorde jag en beställning hos tyg.se där jag bla beställde ett tyg till ett babynest. Det brukar ta en vecka att få det hemskickat men nu hade jag oturen att de haft tekniska problem så de har inte kunnat skicka ordrarna i tid. Idag kom äntligen mejlet om att de skickat iväg beställningen. Bebisen är redan född så nu får vi se hur snabbt jag kan sy det när tyget kommer. Hoppas att det kommer innan helgen så ska jag lägga på ett kol i helgen. Min kompis Åsa som ska få nestet fick sitt andra barn, en flicka i onsdags 4/5. Stort grattis till er igen!Första tanden tappad!


Nu ikväll lossnade första tanden. Gofisen tyckte att det var lite otäckt när det blödde men det gick snabbt över. Nu får vi se om tandfen kommer i natt.

Kalas!


Igår hade gofisen sitt efterlängtade barnkalas. Själv slutade jag vid 14.15 och när jag kom hem skulle barnen börja fika. Det var bra att vi hade många aktiviteter för allt gick i full speed och varje grej var avklarad på fem minuter. Vädret var toppen och jag tror att gofisen var nöjd med dagen. Allt gick så fort så jag hann inte ta så många bilder och bilderna från fiskdammen vill jag inte lägga ut då det är för tydliga bilder på alla barn.
Thilde med sin present. Hulkenkalas!


Imorgon ska gofisen få ha sitt efterlängtade barnkalas och det verkar som alla kan komma denna gång. Tyvärr jobbar jag imorgon till 14.15 och vi har bestämt att kalaset ska börja vid 14 så det inte blir för sent, därför har vi fått förbereda en del igår och ikväll efter jobbet. Nu är det mesta klart så det är bara att ta fram fikabrödet och sätta upp skynket till fiskdammen.Chokladbollar!


Theodors barnkalas verkar bli av nu på lördag så nu i eftermiddag har vi bakat chokladbollar med grönt strössel. Jag tycker inte att det är speciellt roligt att baka med barnen eftersom man får ägna en halvtimme att städa upp efteråt. Det är kladd överallt och ett hav av strössel på golvet. Barnen tycker att det är desto roligare och det är säkert bra för deras utveckling så det är bara att ställa upp :P nu ska jag få min egentid för idag innan det är bollek för Theodor. Idag är det premiär för bolleken utomhus denna säsong. Det blir en rullskidtur på lekvattnetsvägen i det vackra vädret.

Har lagt ut syskonvagnen till försäljning på Torsby köp och sälj på Facebook idag så hoppas vi blir av med den snart. Annars ska jag lägga ut den på andra säljsidor.Måndags!


Igår var jag ledig och med tanke på att jag varit bortrest i helgen var det skönt att den lediga dagen låg tidigt i veckan så man fick ta ikapp tid med barnen.
Vi tog en cykeltur till Valberget med picknick.

Nya utmaningar!


Om en månad börjar jag nytt jobb i Sunne på Apoteket AB som läkemedelsansvarig. RSS 2.0