Julklapp!

Den viktigaste julklappen till Thilde kom med posten idag 😀 när A och jag reste bort en helg i oktober så skulle barnen vara hos mormor och morfar. Då packade vi våra resväskor. Theodor har ju också en liten resväska på hjul som han fick i julklapp för ett par år sedan. Då gick Thilde runt och pekade när vi packade "mammas väska" "pappas väska" "Theodors väska" "var är Thildes väska?" Därför är högsta prioritet en resväska till gofisa i julklapp 😀 och jag har letat och letat överallt i affärer och på nätet efter en resväska med Mimmi på och fick beställa från eBay till slut. Idag kom väskan:


Babynest!

Här är babynestet som jag fick en beställning av:


Lek och buslandet!

Idag har vi varit lediga hela familjen så vi har varit på en dagsutflykt till Karlstad. Det blev lite julklappsinköp och mycket tid spenderades på lek och buslandet. Ikväll har vi firat A i förskott med födelsedagsmiddag då jag ska på julbord med jobbet imorgon.


Modul 3!

Idag är det tredje och sista utbildningsdagen i Sthlm i kursen för läkemedelsansvarig. Jag startade resan kl. 4.20 i Torsby och väntar nu på rälsbussen i Sunne. Resan går tillbaka kl. 17.15 från Sthlm och då är jag hemma 21.40. Ska försöka sova på rälsbussen och tåget så jag orkar med denna långa dag 😊
Thilde vaknade när jag steg upp och jag satte henne framför tv:n med en flaska välling så får vi se om hon somnade om eller om hon går upp på övervåningen och väcker A.


"Hälga"

Denna vecka har blivit kort för min del då jag sjukskrivit mig tisdag och onsdag då jag varit förkyld och fick feber natt till tisdag. Nu har jag jobbat torsdag fredag och har ledig helg 😀 imorgon kommer Maria, Peter, Frida och Kristian på middag hos oss på kvällen.De senaste helgerna har det inte blivit så mkt matlagning då vi varit bortbjudna eller bortresta så imorgon ska det verkligen bli matlagning med trerätters middag. Jag har redan förberett kycklingen i marinad och tzatzikin ikväll och imorgon förmiddag ska jag göra potatisgratängen och efterrätten som ska stå i frysen under dagen så blir det inte så mkt på eftermiddagen att laga.
Förrätten hoppas jag att jag lyckas med. Min kompis Sara Edenvinge bjöd på den för kanske 10 år sedan som jag minns var så himla god. Jag har gjort den en gång för kanske 8-9 år sedan så jag minns inte exakt men på ett ungefär så jag får improvisera då jag inte har något recept.

I veckan kom skolkorten på barnen. Jag är supernöjd. Barnen blev bra och fotografen mkt duktig. Ska visa mer bilder när det är dagsljus. Så här ser syskonkortet ut i kvällsmörkret:


Donald Trump!

Det finns många idioter i USA men så många idioter trodde jag dock inte att det fanns. Opinionsundersökningar verkade inte stämma överhuvudtaget då han vann rätt stort till och med.


Grattis mamma!

Idag fyller mamma år och igår var vi ditbjudna på middag så vi firade henne igår istället. Själv har jag jobbat idag. Igår fick bli en fullspäckad dag med aktiviteter då jag jobbat hela veckan och inte hunnit med något här hemma. Vi har bla veckohandlat mat, tvättat 6 maskiner med tvätt, varit ute med barnen och tagit granris som vi har fågelhuset med fågelmaten på och tränat. Vi har tänt ljus på min morfar och Andreas mormors grav i skymningen så alla ljus började lysa upp så fint på kyrkogården.
Eftersom vi var bortresta förra helgen A och jag så fick barnen klä ut sig denna helg istället. Vi avslutade Halloweentåget hos mormor och morfar där vi spenderade kvällen.


RSS 2.0