Babyshower!


Annandag påsk åkte jag till Karlstad efter jobbet då vi skulle överraska Maria med en babyshower. Jag har legat i som bara den för att hinna klart med babynestet då jag ville ge den då. Jag började med nestet två veckor före påsk och sydde klart allt inom en vecka... Maria är svår att överraska då hon misstänker och räknar ut i förväg om något ska ske men vi lyckades bra då hon blev riktigt överraskad 😊. Det blev en lyckad och mysig dag hemma hos Maria med god fika och mat och lite aktiviteter.


Grattis!


Idag fyller mina kära barn 3 och 6 år. 
Grattis Theodor och Thilde på födelsedagen! 🎉🎁🎂


Påskdagen!


I fredags var vi på fyraårskalas hos min bror  då Conrad fyllde år. Conrad önskade sig bara ätbara presenter 🍔😋
Igår jobbade jag några timmar och sedan åkte vi på påskmiddag hos mamma och pappa. Barnen fick sova över så vi tog oss lite vin till middagen och promenerade hem på kvällen. Sovmorgon fick vi idag men vi vaknade vid kl. 8 då vi är vana att gå upp tidigt men vi fick en lugn förmiddag. Gofisen har lekt med grannpojken varje dag  under påsken. Gofisa och jag tog en tur till det nyöppnade dollarstore idag innan jag började med middagen. Idag var det vår tur att bjuda på middag och vi lagade paella.
Det är fortfarande svårt att få till bilder på barnen. De vill helst inte vara med och när de ställer upp så kan de inte stå still 😜 


Påsktårta!

Skriv inläggstext 


Pärlplattor!


Långfredag började med att vi upptäckte att det kommit massor med snö i natt. Gofisa och jag åkte till överbyn på förmiddagen och hälsade på Sara och hennes familj. Tova har nu blivit åtta månader och sist jag såg henne var hon sex veckor så det har hänt en del. Hon kryper, har fått sex tänder och är en framåt och nöjd och glad tjej. Synd att jag inte tog någon bild :P hon är ett riktigt charmtroll. 

Barnen är inne i en riktig pärlplatteperiod just nu. Theodor lägger mönster medan gofisa tar den färgen hon fångar i handen. De ska få en box när de fyller år sorterat i färger och gofisen ska få en bok med olika mönster man kan lägga. Idag har barnen varit på cirkus med mormor och morfar. Vi fick egentid och då fick A ett infall att han skulle "pärla" på sin egentid, hehe. Inte då mkt man kan göra i detta väder. Jag hakade på och la några i påsktema och A la Sydkoreas flagga. 


Glad påsk!

Vaknade till detta, och det syns inte på bilden men det snöar även nu


Magsjuk!


Idag har jag jobbat igen efter två sjukdagar. Blev magsjuk i måndags kväll 😓😷 drygt då A jobbade kväll så jag va ensam med barnen. Idag jobbade jag igen och fick en fin påskpresent av min chef. Ny hoppas vi på vinst.


Påskkärring!


Imorgon går barnen den traditionella påskparaden från tingshusparken och genom Torsby centrum. Detta år kan jag tyvärr inte titta eftersom jag jobbar på annan ort. Ikväll har vi provat outfiten. Gofisen är inte så förtjust i att klä ut sig så han har bestämt sig för att ha vanliga kläder och bara rita en mustasch. Jag ska be A ta bilder på dem imorn 😀


Påskris!

Ikväll har barnen och jag påskpyntat lite. Barnen och A hämtade påskris när jag jobbade i lördags och ikväll har vi satt fjädrar i det. Vi har det inte så fint på utsidan just nu då A har tagit bort plattorna som vi ska byta nu i vår.Vår!

Idag såg jag tussilago för första gången i år. Lite sent i år då ibland kan man se tussilago redan i mitten på mars. Förra helgen åkte studsmattan fram men vi kommer behöva investera i ett nytt nät då det vi haft i fem år utslitet. Igår hoppade jag och Thilde när A och Theodor var på bio.


Påsk- treårsklänning!


Gofisa har fått en ny klänning av mig som jag sytt. Mönstret köpte jag på etsy.com och fick det via en pdf-fil. Den blev ok men nästa gång jag använder mönstret ska jag klippa kortare kjoldel då det blev väl mkt rynkor och så ska jag försöka mig på dolt blixtlås istället 😊


Lördagsmiddag!


Ikväll blir det en utav mina favoriträtter, hemgjorda älghamburgare med sötpotatis frites och coleslaw, mums 🍔🍽😀


Bullar!

Nu har jag laddat upp frysen med hembakta bullar. Barnen har hjälpt till :-) och sedan kom mormor och hjälpte barnen att baka med varsin egen deg. Jag bakade dubbel sats då det är lika bra så det räcker ett tag. Snart är det ju påsk och födelsedagar så det kommer nog att gå åt. För att lyckas med bullarna krävs mkt smör så att de blir saftiga. Torra bullar är ingen idé att äta ens så snåla inte på smöret 😋

 

RSS 2.0