Karaoke!


Thilde!


Grattis Maria och Peter!

 
I natt blev de föräldrar till en liten kille 💕
En omtumlande start men skönt att allt gått bra 😊
 
Imorgon blir det vab för min del. Gofisa har fått magsjuka. Hon har inte fått behålla någon vätska idag så om det inte vänder imorgon så ringer jag 1177 för att höra om jag behöver åka in ifall hon är uttorkad. Tvättmaskinen går varm här hemma 😷😱
Hinken och ett glas med vätskeersättning finns i närheten iaf 
 

Årets första dopp

Gofisen badade i mormor och morfars pool idag när jag jobbade. Det kan inte ha varit så varmt men utetemperaturen är iaf hög idag 😀 Thilde är förkyld och har feber så hon fick inte bada. Annars skulle hon garanterat ha hoppat i för hon är ingen badkruka 😅.


Barnkalas!

Gofisen hade barnkalas 29/4 med tema Disney Cars. Vi började kalaset med korvgrillning, följt av skattjakt tårta och sist fiskdamm. Det är ganska hektiskt med barnkalas och vara lekledare så det blev inte så många bilder tyvärr.


Barnens kalas!

Här kommer lite bilder från barnens kalas från dagen de fyllde år. Då fick Thilde bestämma tema och det fick bli mimmi i år.


Grillpremiär!

Bäst att passa på för imorgon vänder vädret ☀️


Orm!


Mormor kom hem igår redan dagen efter operationen. Allt gick bra och cancern hade inte spridit sig och hon har varit pigg. Idag följde hon med A, barnen och mamma och pappa till Valbersängen och åt lunch när jag jobbade...

Imorse när jag gick från parkering upp till apoteket låg det en orm ca 5 meter innan Apotekets ingång. Jag skvatt rejält och hoppade åt sidan. Sedan när jag befann mig i tryggt avstånd några meter från ormen plockade jag upp mobilen och tog ett kort. Tror att det var en huggorm men är ej säker. Den var lång och smal.


Teaterapa!

Hämtade ut ett paket efter jobbet med kläder till barnen så nu är sommargarderoben komplett. Fattas bara sommarsandaler till gofisen nu. Gofisa skulle pröva baddräkten, solglasögonen och kepsen och har haft på sig outfiten hela kvällen 😍 hon kan inte bara stå still och titta in i kameran när man ska ta kort 😜


Mormor!

Idag tänker jag på mormor som ska operera sig för bröstcancer. Hoppas att allt kommer gå bra.


Dolly!


Dollys operation gick bra. Hon är redan mycket piggare än innan opererationen men har en bit kvar för att bli sitt gamla jag. Hon är sjukskriven i två veckor nu och ska äta antibiotika och smärtstillande.


Dolly!

 
Dolly är sjuk, hon har bara blivit sämre och sämre de senaste dagarna. Idag åkte husse med henne till veterinären och hon har fått livmoderinflammation. Just nu opereras hon och vi håller tummarna att allt går bra <3
 

Tårta!


I år har jag inte bakat barnens tårta för att minska ner på stressen så vi beställde från Lottas tårtor i Ekshärad. Thilde ville ha med mimmi och Theo med blixten mcqueen och bärgarn från Disney Cars. Lotta gör både fina och goda tårtor.


RSS 2.0