Framgångspodden!

 
När jag kör bil till Sunne för jobb brukar jag lyssna på poddar eller ljudböcker. De poddar jag följer för tillfället är:
  • Framgångspodden
  • Isabella söker Sheila
  • Mammasanningar 
Idag lyssnade jag på det senaste poddavsnittet av framgångspodden när jag promerade runt Borejoggen som jag rekomenderar att lyssna på. Hjärnforskaren Katarina Gospic gästar podden och pratar bl.a. om covid-19 och hur man kan se pandemin ur ett djupare perspektiv.
 


Dockor!


Min dotter älskar dockor till skillnad mot mig som aldrig varit så mycket för dockor, möjligen barbie gillade jag som barn.
Tre dockor fick Thilde i julklapp som hon önskade sig så hon blev mycket nöjd på julafton.
(null)


Vaccin eller ej!


Just nu velar jag fram och tillbaka om jag ska ta vaccinet eller inte. Barnen vill jag inte ska ta vaccinet till att börja med då testerna inte är framtagna på barn. På folkhälsomyndighetens hemsida står det dessutom att man rekommenderar inte barn under 17 år att vaccinera sig. Till att börja med har jag varit negativ till att vaccinera mig själv då vaccinet tagits fram under kort tid och jag är rädd för biverkningar med tanke på biverkningarna som uppkom av Pandemrix. När jag nu läst på lite mer om denna biverkan och om detta vaccin och med tanke på mitt jobb och att jag träffar gammelmormor så har jag beslutat att ta vaccinet. Till att börja med tillhör apoteksbranchen prioritetsordning grupp 3 av 4 så det lär väl dröja innan vi vaccineras men apoteksbranchen jobbar på att vi ska tillhöra grupp 2, vilket är hälso- och sjukvårdspersonal. Om detta inträffar får vi vaccinet tidigare.

Pfizer vaccin som blev vinnaren bygger på m-RNA/DNA- teknik, vilket är en relativt ny teknik av vaccin där man sprutar in m-RNAsekvens av viruset som kodar till ett virusantigen och då startar en immunologisk reaktion som leder till antikroppar mot viruset. Astra Zeneca som inte blev först har ett vaccin som bygger på traditionell teknik där viruset injiceras direkt in i kroppen och då startas en immunologisk reaktion som leder till antikroppar mot viruset.

(null)


 



















Julklapp till mig själv!


Det är ju barnens högtid och de fick alldeles för många julklappar. I år har jag köpt en julklapp till mig själv. Min telefon börjar bli sliten då jag haft den i snart tre år. Därför ska jag byta ut min iphone 8 till en iphone 12 pro. Pro hade bättre kamera så därför valde jag den.
(null)



God Jul Och Gott Nytt År! 🎅🏼🎄🌟🎁🎊🥂


(null)


Pepparkakshus!


(null)
(null)
(null)
(null)


Crossfit 🏋️💪


https://www.instagram.com/p/CFNIImWAPPq/?igshid=5qwalkhfha5r

Golf 🏌️


https://www.instagram.com/p/CHDsBoAAwkF/?igshid=1wqvzbkli916h

Tvättstugan!


Den blev färdig i slutet av sommaren men vi fick vänta ett x antal veckor på duschkabinen. Har även köpt en en massa tvättkorgar på ikea så jag slipper sortera i högar på golvet 🤗 På pallen har vi en avfuktare då tvätten torkar dåligt i perioder.
(null)
(null)
(null)         
(null)
(null)
(null)                     
(null)                     
(null)                         
(null)
(null)















Fyra år sedan idag!


Fick en bild på snapchat av svägerskan idag och tydligen är det exakt fyra år sedan vi var på på Gran Canaria ❤️
(null)


Pepparkaksbak 🎅🏼🌟


(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)







Pepparkaksbak!


Imorgon ska vi baka pepparkakor 🎅🏼
(null)
(null)     
(null)



Gummibröllop!


Idag firar vi 8 år som gifta 💍🥂
Vi kommer fira imorgon kväll istället då jag jobbat långa dagar denna vecka.

(null)
(null)




RSS 2.0