Ryggproblem!


För drygt fyra veckor sedan fick jag ryggskott. Har varit till kiropraktor ett par gånger då jag behövde snabba resultat på att bli bättre då planen var att åka Vasaloppet i år. Det mest akuta har ju blivit bättre men bra är jag inte. Första nätterna kunde jag inte sova då minsta rörelse väckte mig av smärta. En släkting i Trollhättan gick bort i januari så vintern som inte kan kallas vinter har varit ledsam 😔 Bilresan till Trollhättan var smärtsam men jag ville delta på begravningen och dubbel dos Ipren hjälpte mig lite. Bäst är att vara ute och gå i skogen då är jag nästan smärtfri. Jag jobbar men på eftermiddagarna får jag värk i ryggen när jag stått eller suttit för länge.
Bokade tid hos en sjukgymnast i Sunne som har ryktet att vara väldigt duktig. Nu har jag fått ett program att följa och ska tillbaka dit om en vecka. Vasaloppet får följas i soffan på söndag. 
Morgon och kväll ska programmet utföras. Sjukgymnasten trodde att jag skulle bli bra igen men man börjar tveka när det fortfarande gör ont efter 4,5 vecka. Ryggskott brukar släppa efter några dagar upp till tre veckor men förmodligen är min ryggskada med och påverkar så det tar längre tid. 
(null)

När jag ändå skulle till Sunne så skjutsade jag killarna på ishockeyträningen fast egentligen var det inte vår tur att köra. Var inne på coop efter besöket hos sjukgymnast innan jag hämtade killarna i ishallen och hittade där en chokladnyhet som måste provas 😋
(null)



RSS 2.0