Coronatider!

https://www.instagram.com/p/B96CvmMp3Fm/?igshid=54thzy98dw3y

Sleepover!


Inatt har Thilde en kompis som sover över för första gången. De har gjort egen slime som Thilde råkade hälla ut på bordet och golvet då den inte hunnit bli tillräckligt fast 😝 Sedan har de lekt doktor och patient och hoppat runt på kryckor både inomhus och utomhus 😂 och ätit tacos. Nu myser de i soffan och kollar på Askungen 🥰
Sängen är förberedd:
(null)
(null)
(null)



Släktbild!


En kund på apoteket undrade om jag härstammade från "Harnäs" i Östmark då han kände igen mitt efternamn på min namnskylt. Han hade bilder på min farmors mor och far som han ville skicka till mig.  Tycker att jag är lik min farmor om man jämför bilden när jag själv var bebis. Har även hört att jag är lik pappas mormor "Ester". Roligt att se bilder på farmors föräldrar som jag aldrig träffat. 

Ester med min farmor Anna-Stina
(null)

Här är farmors far Karl, Ester till höger och en Ester
Andersson på Bäcken till vänster.
(null)







Cykeln såld!

Prövade lägga ut Theodors cykel till försäljning på Facebook som han hade mellan 4-6 års ålder.  Thilde fick en rosa förra året i samma storlek så vi behövde inte den. La ut annonsen i söndags och igår la jag till den i flera olika grupper och idag blev den såld. Cykeln vi sålde var 16 tum och den Theodor har nu är 20 tum som även den blivit för liten. Han ska få en 24 tum med 24 växlar i födelsedagspresent så pengarna från försäljning ska gå till den nya cykeln. Kul att premiären att använda marketplace på Facebook fungerade så bra.
(null)


Skogspromenad, Thilde cyklar och P4 värmland!


Thilde har lärt sig cykla utan stödhjul och idag kom det rejäla släppet 

Det har varit en tuff tid och jag har varit ledsen i två månader då hoppet om att bli bra i ryggen har minskat. Sökte hjälp hos läkare förra fredagen då värken i ryggen blivit värre. Från jag vaknar tills jag lägger mig. Otroligt ledsamt och jobbigt att ha konstant ont vid 33 årsålder. Känns som 50 år för tidigt. Är nu sjukskriven 50 % i två veckor och äter Paraflex och känner mig äntligen lite bättre 😀 Även om jag inte är smärtfri så har värken minskat senaste veckan. Först efter 8 veckor börjar det gå åt rätt håll. Går även hos sjukgymnast och gör stabiliseringsövningar 2 gånger per dag. Korta promenader i terräng går bra. Efter 30 min börjar ryggen krampa och värker. Lyssnade på ljudbok när jag promenerade idag och kunde ta några fina bilder:
(null)
(null)
(null)
(null)


https://sverigesradio.se/varmland/


God natt!

Säger hundarna och jag 😴
(null)
(null)


Ryggsmärtor!


Livet går upp och ned och nu är det mycket ned. Jag har ryggsmärtor varje dag och börjar få problem att orka jobba. Just nu är der konstant värk och idag var jag nära på att sjukskriva mig. Har velat undvika smärtstillande men igår gick det inte. Ikväll efter jobbet har jag tagit dubbel dos ibuprofen då jag inte står ut med värken längre. Antingen hjälpte det eller så är det min liggställning  som avlastar. Så oerhört skönt att vara smärtfri några timmar.
(null)


Hundvakt!


Ikväll kom hundarna som vi ska passa. Dolly ska vi ha i en vecka medan Conrad ska bo här i tre nätter sedan tar en kompis till svägerskan över. Det blir som att ha en bebis här hemma då Dolly fått UVI och ska ut och kissa flera gånger per natt 😜Thilde tjatar om att skaffa en egen hund men för tillfället räcker det med att vara hundvakt.
(null)
(null)
(null)
(null)



Vasaloppet

En tröst att det blev ett skitföre i år. Inte roligt att åka nio mil i sådant tungt före och spåren blir nog obefintliga tidigt i fältet.

(null)
(null)


RSS 2.0