Halloween!


I år sammanfaller Halloween med allhelgonadagen. Vi tände ljus på min morfars och A:s mormors grav igår. Kyrkogården lyste upp så vackert. Vi har alltid tänt ljus på allhelgonadagen men i år fick det bli dagen före. Idag har det varit ishockeyträning i Sunne och i eftermiddag har Thilde och hennes kompisar haft en coronavänlig Halloweenkväll 🎃👻. 
(null)


Lost city!


Då är höstlovet avklarat. Det blev ett besök på lost city i Örebro som inte slutade så bra för mig. Sista rutschkanan vi skulle åka innan vi skulle avsluta besöket råkade jag halka till och foten böjdes i någon konstig ställning så tror jag vrickat foten eller kanske en lätt stukning. Resan började med ett rejält stenskott på nya bilen och sprickan är redan rätt lång så det måste vi göra något åt. 
Vi övernattade på ett hotell i Örebro och på natten vaknade jag med kraftig huvudvärk som måste ha varit migrän. Tog två Ipren 400 mg och efter en timme började jag kallsvettas och sedan kräktes jag fem gånger. Resan kunden med andra ord varit bättre men barnen var nöjda 😅.
2020 är inte mitt år 😝

Halloween!



(null)
(null)

(null)
l (null)


Grattis Anna på födelsedagen!


(null)
(null)



Sniptjärn!


I helgen åkte vi en sista gång för i år till Sniptjärn. Det var inte så trevligt på natten då vi hörde möss i väggarna och sedan hörde jag en mus springa över golvet. Då tog jag med mig min sängkamrat Thilde och vi la oss uppe på loftet 😱
Theodor och jag var på kantarelljakt medan A och Thilde fiskade under fredagseftermiddagen. Vi åkte hem på lördag då det var så dåligt väder.


(null) 
(null)



Grattis till mig! 🎉🎉🎉


34 bast blir jag imorgon 8.47 men firandet började ikväll med middag tillsammans med familjen. Imorgon kommer svärföräldrarna och mormor ska försöka ta sig hit på kaffe och tårta ☕️🎂
Godnatt! 😴
(null)





RSS 2.0