Fredag!


https://www.instagram.com/p/CD2-xJHJ0bo/?igshid=rri3r2ndmate


😂😂😂


https://www.instagram.com/p/CEVyah8p0VQ/?igshid=vr9p70piprha

Nya sängbord!


Nu har vi fått sängborden och A har monterat ihop den. Funderar på att byta ut beslagen som vi gjorde på Thildes byrå.
(null)
(null)
(null)


Surströmmingskalas!


(null)

(null)


Pysslig tjej!


(null)
(null)
(null)



Nyfrissad!



(null)
(null)



Bytt sängram!


Har väldigt länge velat byta ut sängramen A köpte 2004 och hittade ett billigt fynd på blocket så idag fick vi barnvakt och så drog vi iväg till Säffle och hämtade den. Anse köpt nya sängbord på jysk som kommer till veckan.

(null)
(null)




Brevskrivning!


Min fina vän Maria är hemma i Torsby och hittade ett gammalt brev som jag skrivit till henne när jag var 9 år. Roligt att vi var brevvänner och bodde grannar (knappt 10 meter mellan tomterna 😂) 
Undrar om hon svarade på vilken hennes bästa kompis var? 😂
(null)


Sjuka barn!


Theodor har varit hemma sedan i onsdags och Thilde sedan i torsdags. Vi har klarat oss utan vab genom att pussla då A jobbat kväll men det ser sämre ut till veckan när A jobbar dag. Eftersom barnen inte är bättre än kommer de garanterat vara hemma på måndag och förmodligen tisdag i dessa pandemitider. A kommer vab:a på måndag och jag har bytt ledig dag så jag är hemma på tisdag så får vi se hur det blir efter det. Theodor har mest varit snuvig men spydde två gånger imorse men har varit pigg efter det. Thilde däremot blev också först lite snuvig men igår kväll blev det sämre och vi vaknade kl. 6 imorse av näsblod full sängen och hon har varit hängig och blank på ögonen, lite hosta och bottenförkyld idag 🤧 Vi får se hur det utvecklas. Vi skulle haft middagsgäster ikväll men fick skjuta upp det. 




Chokladnyhet!


Denna ska testas ikväll:

(null)


RSS 2.0