Gott Nytt År 🎊🥂🌟

(null)


Sjukstuga!


Selma blev magsjuk dagen före julafton. Pappa blev magsjuk på julaftonskvällen. Theodor och jag blev förkylda på juldagen. Natten mot annandagen blev Theodor magsjuk och i natt blev Thilde magsjuk. Jag har inte lyckats ta mig iväg för ett coronatest heller. Ska nog ta med en hink i bilen då 🤣🤮🤧 Andreas och jag är som tickande bomber nu 😝

God Jul 🎅🏼🎄🌟


(null)
(null)
(null)
(null)
(null)


Pepparkakshus 🎅🏼🎄

(null)
(null)
(null) 
(null)




Pepparkaksbak 🎅🏼🎄


I helgen bakade vi pepparkakor med kusin Selma. Då Theodor spelade hockey med en kompis när vi bakade i lördags så sparade vi en bit deg som han bakade av på söndag. Efter några konflikter mellan kusinerna avslutades det med pulka 😅

(null) 
(null)
(null)

Folke ❤️
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)



Trevlig lucia!


(null)



Pepparkakshus 🎅🏼🎄


Vi skulle dekorera pepparkakshus idag. Jag  skulle sluta kl.13 och vi skulle ha hela eftermiddagen på oss och jag skulle även åka skidor för andra gången i år. Nu blev det inte som jag tänkt pga sjukdom på jobbet så jobbade jag till kl. 18.15. Mamma ställde upp och kom hit till 18.15 för att hjälpa oss att limma ihop huset. Vi brände oss båda på sockret så det har svidit och pulserat i brännsåret ikväll. Smält socker är inte att leka med 😂🤣😂 Vi fick till ett hus och barnen och jag har dekorerat i över två timmar ikväll. Till slut kände jag mig svimfärdig av utmattning efter en tuff arbetsdag 8-18.15 och stått i köket till 21.30 så vi får ta resten imorgon. Huset är klart men ska fixa lite bomull på brickan och lite dekorationer att ställa på brickan. Barnen blev nöjda vilket är huvudsaken.
  (null)
(null) 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)             
(null)







Nyfriserad 🤗


(null)


Tomteland och nytt köksbord!


Igår följde mormor/farmor med Thilde och Selma till tomteland i Mora. De verkar haft det roligt 🤗  Jag jobbade igår och började slå in lite julklappar efter jobbet innan Thilde kom hem. Vi har även hämtar vårat nya köksbord som är hemsnickrat av en lokal finsnickare. Nu letar jag köksstolar i ungefär samma bruna nyans som bordskivan är betsad i. 

(null) 
(null)   
(null)
(null)
(null)





Linnebröllop!


Igår firade vi 9-årsbröllopsdag. Nästa år är det faktiskt jubileum och då planerar vi (jag) att hitta på något extra 😉
Jag jobbade kl. 8-18.15 igår och följde med Theo för att ta coronatest på min lunchrast då han också blivit förkyld. Andreas och Thilde har varit hemma och  sjuka hela veckan. Nu har vi fått svar på coronatestet och även Theos var negativt så förmodligen samma virus som Andreas och Thilde har.
Jag fick blommor av A igår och så hade han lagat middag till jag kommit hem ❤️
(null)
(null)




Det är vi som borde ha fått snön 😂⛷


https://www.instagram.com/tv/CW-OiH1lwTZ/?utm_medium=copy_link

RSS 2.0