Grattis Selma 3 år 🎂🎁🎈


(null)
(null)
(null)

(null)

(null) 
(null)
(null) 
(null) 
(null)




Beach 2021!

  
 
 

Folke Hellström Jernberg!


(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)


Folke!


Är hemma idag från jobbet pga UVI. Har varit och lämnat urinprov på vårdcentralen som jag väntar svar på om det behövs antibiotika. 
Funderade på om jag skulle pröva jobba idag men toan ligger en bit bort från recepturerna så jag hinner kissa på mig innan jag hinner fram 😝
I eftermiddag ska vi hälsa på nytillskottet "Folke" hos brorsan. Det är Conrads son som anlände till Torsby igår kväll 😍 Folkes mamma är norsk så Victor fick hjälp av en bekant som jobbar i Norge att föra honom över gränsen eftersom gränsen mot Norge är stängd för tilllfället. 
(null)



Äntligen snö!


Det har snöat massor på senaste tiden och dessutom var det redan konstsnö i Valberget innan snön kom. Det finns mycket mer att hitta på med barnen utomhus nu ❄️
(null)


Risotto med räkor!


Detta blev väldigt gott 😋
(null)

(null)


Härlig vinterdag!


Idag har vi varit aktiva så jag blir svettig av bara tanken. Theodor åkte skridskor när Thilde och jag åkte längdskidor på förmiddagen. Hem och laga lunch och se på tour de ski. Grattis Ebba till seger i dagens etapp och en tredje plats totalt 👏
På eftermiddagen åkte Theodor och jag till Valberget och åkte skidor en timme medan Thilde hade lekkompis. 
Efter att hela familjen duschat blev det middag och jag drog till apoteket i två timmar och påbörjade egeninspektionen som ska göras klart på tisdag. A jobbar kväll till veckan så jag kan inte göra någon övertid på tisdag och det tofters hela dagen att utföra den.
Hem och packa barnens väskor och ta hand om tvätt. Imorgon börjar skolan igen efter ett tre veckor långt jullov för barnen.
God natt!

(null)
(null)
(null)


Längdskidor i Valberget!




Magnetröntgen!


Nu har jag bokat tid för magnetröntgen i Karlstad eftersom jag inte får någon röntgen via vården. Jag ha svårt att acceptera att ha smärtor i ryggen utan att veta vad det beror på. Något måste vara fel och när jag aldrig blir helt bra efter ryggskottet för ett år sedan. När jag får resultatet ska jag kontakta en sjukgymnast för ett träningsupplägg som är anpassat efter resultatet av magnetröntgen.
(null)





Nyårsmeny!


Vi firade nyår med min bror och hans familj i år. 
Det blev gratinerad hummer till förrätt, hjortfilé och potatisgratäng till varmrätt och creme brûlée till efterrätt.
(null)
(null)
(null)


Gott Nytt År!



RSS 2.0