Tandlös 😂


I skolan i torsdags tappade Thilde en till framtand så nu är gluggen komplett 😂
Tandfen besöker oss rätt ofta nuförtiden. På sistone har tandfen varit generös och lagt en 20-lapp under glaset (vi har dåligt med guldpengar 😂)
(null)


Sputnik V

Vågar man ta detta vaccin? 😂😂😂

https://digg.com/video/guy-takes-russia-covid-19-vaccine-side-effect

Våffeldagen!


Våfflor till middag idag på våffeldagen 🧇
Har varit ledig och besökt frisören idag och blivit ljusare. På eftermiddagen har Thilde och jag påskpysslat 🐣
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)



Lördag!


Konstigt att jag alltid har dåligt samvete att jag inte hinner med allt jag vill på en dag. I mina tanker skulle jag hunnit med ett par eller tre saker till idag men jag orkar inte stressa för att utföra dessa. Är lite trött för tillfället och humöret styrs av ryggen. Sedan det knäckte till förra lördagen har jag haft ont. Det är bättre än förra söndagen men inte bra...
Idag har jag städat kylskåpet som jag gör en gång per år. Perfekt kylskåsväder utomhus att förvara maten under tiden 👌🏼

Andreas har monterat upp nya ljuskronan. Vi åkte till mormor och morfar efter att ha lämnat Theodor på ett utomhuskalas. Handlade mat och åkte till dollarstore efteråt för att köpa påskpyssel. Under eftermiddagen har vi pysslat och jag har tvättat och rensat  bland urväxta kläder. Nu är det snart middagsdags och kväller. Imorgon är det min tur att köra på hockey till Sunne tidigt på morgonen då det blir tidigt i säng ikväll.

Trevlig lördagskväll!

(null)
(null)
(null)
(null)




Ryggsmärtor!


Igår knäckte det till i ryggen innan jag skulle lägga mig. Skulle bara lägga ned en tallrik så knakade det till och vaknade imorse och hade väldigt ont. Känns som ett lätt ryggskott. Konstigt att jag får ryggskott av nästan ingenting. Kommer inte ihåg att jag gjort något speciellt som ansträngt ryggen nyligen. Det blev en kort promenad med pappa och Conrad och Folke idag. Ryggen känns bättre när jag är ute och går.
(null)
(null)
(null)



Heja Arvika!

Min favorit är dotter från Arvika (Little tot). Annars hoppas jag på Tusse. 
(null) (null)
(null)
(null)


Kindsjön!


Barnens sportlov är slut och vi har haft en rätt fullspäckad vecka. Barnen har åkt slalom för första gången på Hovfjället och vi har varit till jumpyard och avslutade lovet med en tur till svärmors stuga i Kindsjön. Där var det en del snö kvar och isborren räckte nästan inte till när vi skulle pimpla.
(null) 
(null) 
(null)
(null)     
(null)
(null) 
(null) 
(null)     
(null) 
(null) 
(null) 
(null)
(null)

(null)

(null)

(null)
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)









Folke!

(null)
(null)
(null)


RSS 2.0