Skridskor och Frost 2!


Gårdagen blev fullspäckad med träning för mig, bio med Thilde, skridskor i skidtunneln och handla inför nyår, vilket var lättare sagt än gjort. Trångt och utplockat på ica. Mindre trångt med även utplockat på Coop och fick inte med allt som behövdes 😝 Får bli en tur imorgon också. Är föräldraledig fram till torsdag så på fredag börjar jag jobba igen. Nu ska vi fira nyår! 🎉 

(null)
(null)
(null)



Se upp i backen ⛷😂


Ett varv i skidtunneln!

Idag har jag besökt skidtunneln två gånger. Först åkte jag med Thilde och för första gången kom hon runt ett helt varv. 👏 Tidigare har vi vänt om när backarna börjar och åkt samma väg tillbaka. På eftermiddagen åkte jag en timme själv.
(null)


God Jul och Gott Nytt År! 🎄🎅🏼🎁

(null)


Skidtunneln!


Theodor har åkt skidor i tunneln med mig idag ❄️ Det verkar vara dit man får åka för att få se snö 😜
Outfiten har han valt själv 😂
(null) 
(null)




Lucia!


Tomteverkstad!


Alla utom en julklapp är nu inköpta så nu återstår bara den delikata uppgiften att slå in klapparna 😝
Först ut är Conrad och Dolly, I vår familj får även hundarna julklappar då de tillhör familjen. Det brukar vara uppskattat med något ätbart😂
(null)
(null)
(null)




Lucia!


Då har vi firat lucia i dagarna två. Igår hade Thilde luciafirande utomhus på dagis igår. Vi får tyvärr inte fotografera pga. GDPR-lagen men idag i kyrkan tog jag några kort och filmade då det ändå inte syns några ansikten på så långt håll.
Thilde har lussat både igår och idag. Andreas var ledig från jobbet igår och gjorde iordning Thilde för att vara lucia och typiska karlar att inte veta hur det röda bandet ska knytas runt midjan 🤪
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)










Lussekatter och saffransbullar!


Denna helg spenderas i Uppsala med mina vänner från studietiden. Det blev en trevlig och avslappnande helg. Tyvärr glömde jag ta en bild.
Denna eftermiddag har vi bakat både lussekatter och saffransbullar. Theodor gjorde fyra lussekatter och sedan kände han sig nöjd. Thilde stannade kvar  och hjälpte till under hela baket. 
(null)
(null)
(null)
(null)


Ishockeymatch!


Vi har spenderat dagen i Arvikas ishall. Theodor spelade första matcherna för säsongen. Först mötte de Arvika och då blev det seger. Andra matchen mot Hammarö blev det förlust. Theodor stod i mål i andra matchen och gjorde många fina räddningar. Då de förlorade blev jag orolig att han skulle bli ledsen efteråt då det är mer press att stå målvakt men det gick nog bra. Vi poängterade alla fina räddningar han gjorde och att Hammarö är ett väldigt starkt lag som spelade sin första match utvilade medan Sunne spelade sin andra match mot dem. Som utespelare i första matchen gjorde Theodor två mål 😀 Väldigt roligt! Kul att Theodor hittat en sport han brinner för.
(null)
(null)




RSS 2.0