Conrad!

(null)
(null)
(null)



Träningssällskap!


Elsa håller mig sällskap idag 😍
(null)


Avgipsad!


Tur man inte vet vad som väntar en. Det blev tuffare än jag trodde igår. Egentligen inte smärtmässigt utan fruktansvärt obehagligt och ångestmässigt. Stiften gjorde väl lite ont att ta bort men det berodde på att de satt så hårt då jag har hårt ben och det har läkt bra med stiften så egentligen är det ju positivt att de satt hårt fast. Ortopeden fick ta i för att få ut dem. Nr 2 satt hårdast av de tre stiften. Efteråt kom ångesten över att se hur armen såg ut och hur stel, orörlig och svag armen blivit på dessa fyra veckor. Nu gäller det att träna, träna, träna och träna ännu mer för att få upp rörligheten och styrkan. 
Thilde som är hemma med mig då hon är sjuk hade gjort en milkshake till mig när jag kom hem ❤️ På kvällen gjorde hon kvällsmat åt mig med ett knäckebröd och en chokladboll 😂😍
(null)

(null)











Barncancergalan!


Brukar inte orka se sådana galor, speciellt inte sedan jag själv blev mamma 😪 men ikväll såg jag hela galan och det var fruktansvärt. Största mardrömmen i livet att ens barn skulle få en dödlig cancerform. Min radiusfraktur kvalificerar inte ens in sig på motgångsskalan jämfört med vad dessa familjer går/har gått igenom. 
Imorgon ska gipset av och nästa fas börjar i rehabiliteringen. Det ska bli både läskigt och skönt då gipset har blivit som en trygghet och begränsat mig i vilka rörelser jag kan/får göra. 
(null)
(null)




Nyfriserad!

En vecka kvar med gips nu och idag kom jag äntligen iväg till frisören sedan i april förra gången.  Skulle ha varit där i augusti men fick avboka då det blev operation istället 😝 Nu hittade jag en avbokningstid idag.
(null)



Fina kollegor!


Denna vecka fick jag blommor av en kollega och i lördags fick jag blombud från alla mina kollegor på apoteket. Gulligt av dem 🥰
(null)
(null)
(null)


Mârten!


Denna helg har det varit marknad i Torsby. Vi har hängt där varje dag så nu känns det skönt att det är över för detta år 🤪
Barnen har åkt karuseller och shoppat allt möjligt onödigt…
Två dagar efter operationen blev jag förkyld så har mått mer dåligt av förkylningen än frakturen. Idag känner jag mig däremot mycket piggare efter 10 timmars sömn inatt.
(null) 
(null) 
(null)     
(null)     
(null)
(null)
(null)













Operation gick bra!


Operationen lyckades fint i tisdags. Nu har jag tre stift som stabiliserar frakturen som ska sitta där under gipstiden på fyra veckor.
Dagen efter operationen började vägen tillbaka med att börja träna. En gång i timmen ska jag sträcka på fingrarna och 4 gånger per dag gör jag 4 andra övningar. Jag känner mig motiverad att följa programmet till 100 % då jag vill ha tillbaka min högerarm som förr.
Jag står på mycket smärtstillande nu i början då det gör rätt ont. Igår kväll smärtade det som mest så det hjälpte knappt med Oxynorm. Har även vaknat på natten av smärta och får då fylla på med mer smärtstillande. Efter en vecka trodde kirurgen att jag kan sluta med Oxynorm och klara mig med paracetamol och ibuprofen. Jag blir så trött av Oxynorm och sover mycket nu.
(null)
(null)
(null)




RSS 2.0