Hemma igen!

 
Halv sex i eftermiddag kom vi fram i Torsby efter en helg i Trollhättan. Vi bodde hos mormors syster Eivor och hennes sambo Clerense. Igår tog gofisen och jag en trip till Överby på lite shopping och sedan till Teddys lekland i Vänersborg så att "gamlingarna" skulle få lite lugn och ro några timmar. Det är rätt intensivt och påfrestande att ha gofisen omkring sig hela tiden. Clerence är ju ändå 85 år så klart att han blir trött när gofisen vill busa med honom hela tiden.
Vi har ätit och fikat hela tiden känns det som så svultit har vi verkligen inte gjort. Igår kväll var vi hos mormors andra syster Greta som bjöd på en gigantisk räkmacka till kvällsmat och sedan kaffe och tårta. Tore visade sina elektriska tåg för gofisen som var överlycklig. När han vaknade imorse frågade han om vi kunde åka till Tore igen och leka med tåg.
Eivor till vänster är yngst. Mormor i mitten som är äldst och Greta som är mellansystern sitter till höger. Det är 1,5 år mellan dem så på tre år hade mormors föräldrar tre barn. Inga pappersblöjor fanns det på den tiden eller rinnande vatten eller elektricitet hade de inte heller. De bodde mitt ute på landet i "Tallberg" som ligger utanför Metbäcken. Fy, vad tufft det måste ha varit. 
Flipperspel spelade vi också.
Det stod ett gammalt ånglok nästan vid kanalen där Eivor och Clerense bor som vi gick och kollade på idag. Gofisen har verkligen haft roligt och frågade när vi kom hem "när ska vi åka till Trollhättan nästa gång?"
 
Saknade gofisa och satt och gosade med henne i soffan ikväll innan det var läggdags för henne. 
Tre par nya mjukisbyxor till gofisen i stl. 116 blev det och nya sommarpyjamaser till gofisa:
De hade även ett par super söta sommarpyjamaser på Lindex som var blommiga med knappar i grenen men både A och jag föredrar blixtlås på pyjamaser och jordgubbarna och den pricka var ju också söt. Dessa hittade jag på Kappahl. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0