Mârten dag 1

 
Då var dag ett avklarad av Torsbymârten. Theodor gick själv med kompis och Thilde träffade på en dagiskompis på tivolit som hon åkte karuseller med.
Vi avslutade med att äta pizza på pizzerian. Barnen tycker att det är speciellt att sitta där och äta. A och jag tycker tvärtom så därför händer det inte så ofta 😂
Thildes vinteroverall kom idag. Jag köpte fjolårets modell på 40 % rabatt och den passade bra.
Själv shoppade jag möltsylt som är den godaste sylten till våfflor 😋
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
 
 
 
 

Torsbymârten!

 
Imorgon är det dags för den årliga traditionen "Torsbymârten". Barnen är överlyckliga. Theodor ska för första gången få gå själv med en kompis. Stort 😄
Thilde och jag är lediga imorgon så vi ska cykla till biblioteket och lämna tillbaka böcker och låna nya har vi bestämt. Vi får se vad vi mer ska hitta på innan storebror ska hämtas i skolan ❤️
(null)
 
 

Bottenförkyld 🤧

 
Då kom höstens första förkylningen, check på den 🤧 Började i fredags men bröt ut rejält i lördags. Har varit hemma från jobbet i ett par dagar nu och siktar på att jobba på torsdag igen. Thilde har varit lite lätt förkyld och A och Theo är friska så det är bara jag som är hemma. Idag är första dagen då jag orkat upp ur säng och soffa och orkat göra något. Tvättat och sytt höstmössor till barnen och kusin Selma blev det idag.
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)



Tårtan!


Bakade ju en tårta till en babyshower min svägerska skulle på för ett par veckor sedan. Tårtan fylldes med vaniljkräm och hallonmousse. Så här lämnade jag över den:
(null)

Så här blev slutresultatet:
(null)




Den där känslan som snabbt försvinner 😂


https://www.instagram.com/p/B1_1stXg8tQ/?igshid=6e94nrs9mtie

❤️

 
Thilde och jag shoppade lite höstkläder innan vi åkte in till Gröna Lund i Kista Galleria. Hon valde två outfits själv. Självklart skulle hon visa upp på dagis i måndags vad hon köpt:
(null)
 

Stockholm!


Nu har barnen besökt huvudstaden som Theodor önskat en längre tid. Det blev tågresa till Sthlm och vi besökte Skansen och Gröna Lund. Gröna Lund och att åka rulltrappor var det roligaste med resan tyckte barnen. Theodor har blivit otroligt tuff med att åka karuseller och hade velat åka alla men det fattas 5 cm på längden så kan han åka det mesta då han är 135 cm lång nu. De flesta tuffaste karusellerna hade en längdgräns på 140 cm. Han tvingade med mig med i Eclipse som är världens högsta slänggunga på 121 meter och höjdrädd är jag dessutom 😅 Hade önskat mig en sup innan så hade det gått lättare men det gick ändå.
Vi bodde på ett hotell precis bredvid Kista galleria och det passade oss bra då barnen ville åka tunnelbana.
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)                                     
(null)                                     
(null)                                     
(null)                                     
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

(null)
(null)

I väntan på att åka Eclipse:
(null)
(null)
(null)

Resan tröttade ut barnen så de sov en timme på tågresan hem:
(null)




Skansen!














RSS 2.0