Länge sedan!


Det blir allt mer sällan jag är inne på bloggen och skriver. Tiden är en bristvara då vi är mitt uppe i småbarnslivet, A jobbar skift och jag jobbar på annan ort 34 timmar/vecka. Nu har även barnen börjat med aktiviteter och Theodor leker med kompisar nästan varje helg. Utanför det så jobbar jag varannan helg och varannan helg brukar vara uppbokad. Nu till helgen ska vi både på dop och julbord på lördag och på söndag fyller A 35 år och då får vi gäster. Helgen därpå jobbar jag lördag och söndag och då ska vi försöka hinna med pepparkaksbak. Helgen därpå är det julbord igen med A:s jobb på lördag och kalas troligtvis på söndag. Helgen därpå jobbar jag och sedan är det jul. 
Igår kväll började jag julpyntningen med att byta gardiner i köket. Det får bli lite i taget.
(null)

(null)


Pippi Långstrump!

Gofisa är på bättringsvägen nu och är mkt piggare. Det blev ett par jobbiga nätter i början av veckan när klådan va som jobbigast och hon hade feber. 
(null)

(null)

(null)

(null)


Vattkoppor!


Igår kväll kom även vattkopporna på Thilde. Lite fler koppor än storebror har hon fått och verkar vara mer besvärad av klådan.
(null)

(null)


Tuff dag!

Det märks att det är slutet på veckan. Vi är trötta allihop och när gofisen och jag satt i soffan tidigare ikväll och spelade skitgubbe så blev det så tyst bredvid mig:
(null)
Inga vattkoppor har dykt upp än heller.


Grattis

mamma på födelsedagen 🎉🎁🎂
(null)

(null)


Höstlov/semester!

Denna vecka har barnen haft höstlov och Theodor semester. Theodor har haft vattkoppor hela veckan så vi har inte gjort så mkt. Theodor va bjuden på ett Halloweenparty i onsdags som vi fick ställa in. Vi hann med en utflykt förra fredagen till lördag som vi planerat en tid. Theodor hade redan blivit förkyld då men vi åkte ändå. Vi va till Gustavsvik i Örebro till äventyrsbadet. Sedan sov vi på hotell och på hemvägen på lördag tog vi paus i Karlstad på Leos lekland. Undrar hur många Theo smittade ner i badhuset i fredags 😅 på lördag va han inte alls pigg så det blev inte så mkt lekande och på söndag bröt kopporna ut. Nu har alla torkat in och slutat klia så på måndag får han gå till skolan. Frågan är när det bryter ut på Thilde. Det brukar ta 2-3 veckor från smitta till symtom men vi vet ju inte när hon blev smittad. Så kanske nästa vecka eller veckan därpå om Theo började smitta  förra veckan. Men lika bra att få det gjort. 

Denna vecka har vi bakat en del då vi hållit oss inomhus. Jag har rensat bland kläder och gjort en storstädning av sovrum. Vi har slängt ut skötbord i badrummet och sorterat alla barnens kläder i lådor så nu ligger de inte längre framme på skötbordet, tvättunnan och badbaljan. Vi har lämnat lite babygrejor till min bror och svägerska. Thilde har klippt sig, vi har haft bilen på service. Barnen har gått Halloween hos gammelmormor och mormor och morfar och jag har tränat/motionerat tre gånger denna vecka. Är lite stel av skidpasset i tunneln. Får jag in en till träning under helgen så är det väldigt länge sedan jag lyckats med fyra träningar på en vecka. Nästa vecka blir svårt då A har kvällsvecka och jag jobbar till 17. Då brukar det bara bli en gång på helgen.
Idag ska vi åka till kyrkogården och tända ljus på min morfars och Andreas mormors grav. Barnen har varit med varje år och gjort det så det har blivit en årlig grej att vi åker hela familjen. Sedan ska vi på födelsedagsmiddag till min mamma som fyller år på måndag. 
(null)

(null)

(null)


(null)

(null)


More is more!

När Thilde själv får välja kläder ska det vara mkt mönster 😂 (null)

(null)


RSS 2.0