Sunne vattenland!


Idag har vi spenderat hela dagen på Sunne vattenland. Theodor hade med sig en kompis och jag fick vara Thildes kompis 😂🤣😂 Tur är så vågar hon inte åka allt som t.ex. fritt fall så än så länge klarar jag av att hålla jämnt. Theodor och William åkte allt. 
Vi avslutade dagen med att äta på Sibylla i Sunne. Vi brände oss lite i solen trots att vi smörjt oss med spf 50. Hade ingen after sun hemma men Andreas var snäll och åkte iväg och köpte en after sun med Aloe vera. Vi blev helt slut när vi kom hem efter denna heldag.
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)


Myggfälla!


Det har uppfunnits en ny myggfälla som jag tror starkt på:

(null)



Nyklippt!


Då mamma har brutit foten så fick jag hennes klipptid idag. Hon hade tänkt ta dig dit men fick gipsa om foten oplanerat idag och får inte stöda på foten på 24 timmar. Jag brukar alltid färga håret i samband men frisörbesök men idag hade mamma bara klipptid.
(null)


Dopp i Sniptjärn!


https://youtube.com/shorts/2SBPUfRyqh8?feature=share

Förlovningsdag!


Idag har vi varit förlovade i 12 år Andreas och jag. Jag kom på det nu ikväll när jag såg en notis att kronprinsessan Viktoria och prins Daniel har bröllopsdag. Andreas brukar inte minnas förlovnings eller bröllopsdagar 😜💍 så vi brukar inte fira.
(null)


Signe!


Barnens farbror och faster har skaffat hundvalp. Hon heter Signe och är en Shetland sheepdog som är 11 veckor gammal. Idag fick vi träffa henne för första gången och vi blev helt frälsta. Hon är fruktansvärt söt, gullig, snäll och bedårande 😍. Det skulle kunna vara en ras som skulle passa oss i framtiden.
(null)
(null)
(null)
(null)



Sniptjärn!


I helgen åkte vi till Sniptjärn för första gången i år. Det blev fiske och ett dopp i tjärnen för barnen. Det blåste rätt mycket så det var lugnt med mygg och knott. (null) 
(null)
(null) 
(null)
(null)
(null)

(null)

(null)



Stockholm!


Vi började sommarlovet/semestern med en tur till Stockholm. Andreas tog ledigt en dag då han har semester senare i juli. 
Det blev ett besök på slottet, promenad i gamla stan, gröna lund och shopping.
(null) 
(null)
(null)     
(null)     
(null)
(null)
(null)         
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

(null)

(null)
(null)



Sommarfest och ryggskott!


Idag har Thilde sjungit i kyrkan med sin kör och efteråt hade kyrkan sommarfest där det bjöds på mat och fika och aktiviteter som ansiktsmålning, ponnyridning etc. Thilde behövde hjälp med att komma upp på hästen och är rätt tung nu och jag har dessutom haft lite mer ont i ryggen sista veckan. När jag ikväll skulle torka golvet på altanen så knakade det till och jag fick nog ryggskott 😔 Kan knappt gå och imorgon ska vi hjälpa mamma och pappa att flytta så det var ju bra taiming 😅
Thilde har varit gullig ikväll och hjälpt till mycket när jag legat i sängen. Är så tacksam att jag förnyade receptet på Paraflex i vinter. Den i kombination med smärtstillande är den optimala läkemedelsbehandlingen mot ryggskott.
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)





RSS 2.0