Lugn och ro!

 
Conrad är här idag eftersom Anna är på semester och Victor kommer inte hem förrän ikväll från jobbveckan. Annars har han varit hos sin farmor och farfar hela veckan :-) Det är fullt upp kan jag säga. Han tog Theos smörgås imorse när jag inte hann se. Sedan har han förökt äta upp Theos nya vinterskor och mina tofflor och han tog sig en matbit från kylskåpet förut när jag öppnade. Han kommer så snabbt och är så glupsk så jag hann inte med då heller :P Glupskare hund är svårt att hitta. Han har ingen botten och skulle kunna äta ihjäl sig om han fick fri tillgång på mat. Men han är väldigt snäll och go ibland. Theo kan leka med honom som han vill utan att han bryr sig. Han har även hunnit äta upp en leksak som vi köpte Theo på semestern men det var nästan lika bra för den hade ett så irriterande ljud. Nu har han varit aktiv ett tag och ligger och sover med Theo så nu slappnar jag av en stund. Tog en bild på dem förut:
Är sugen på att åka till Lindex i Sunne sen. Jag har fått en rabattcheck med 20 % på hela köpet som bara gäller i butik. Skulle behöva köpa lite kläder i en större storlek till gofisen då kläderna han använder nu börjar bli lite små. Theo ska med morfar och klippa sig sen så tänkte höra om de kunde passa honom en lite stund till efter det så kan jag åka iväg. A ska iväg och träna efter jobbet annars hade ju han kunnat vara hemma. Vi får se om det blir någon shoppingtur...
 
Nu har jag gått in i vecka 15. I helgen tog jag en bild på magen och letade fram en bild i motsvarande vecka med Theo för att jämföra:
Denna bild är med Theo i vecka 14

Här är med 2:an i vecka 14. Visst är väl magen lite större denna gång? Tror att hela jag är större. Det känns så fast vikten är ungefär lika så jag vet inte. Det känns som jag är höggravid redan fast jag har 25 veckor kvar :) Den här gången kan jag ju trösta mig med att jag aldrig mer behöver gå igenom detta igen. Längtar redan efter bebis och det vore skönt om man kunde spola fram tiden 25 veckor nu ;-)
 

Glögg!

 
Idag har jag vab:at då Theo varit hängig och haft feber. Det har varit riktigt skönt att få vara hemma en dag och ta det lugnt och kunna sova middag. Nu för tiden tar jag en tupplur på dagen när det finns möjlighet. Är väldigt trött och att jobba så långa dagar gör att jag behöver vila så mkt jag kan... Imorn är jag ledig så jag har bara en dag kvar att jobba denna vecka :-) 
När A kom hem stack jag iväg och handlade mat på Toria. Då hade de äntligen fått hem alkoholfri glögg. Vi har varit inne på systemet och kollat men de får inte hem glögg förrän i början av november och Toria hade bara fått hem tre sorter förra helgen och de hade 2,2% alkohol. Så ikväll blir det glöggpremiär :-) 
 

Äntligen helg!

 

Detta är första veckan jag jobbat över 40 timmar på länge. Det känns kan jag säga. Är så trött i fötterna på slutet av dagen och på kvällarna är jag så trött att jag är tvungen att lägga mig vid kl. 21 för att orka med. Magen växer för fullt nu och har spurtat lite extra de sista två veckorna...

Nu är det äntligen helg och vi väntar på fuskpizzan som är i ugnen just nu. Tänkte lägga ut lite bilder på bloggen i helgen från semestern i Turkiet. Vi hade det hur bra som helst och vi kan tänka oss att åka tillbaka nån gång. Imorn ska vi hälsa på A:s släktingar i Ekshärad och på kvällen ska jag bli firad i efterskott av Maria och Frida och vi ska äta middag tillsammans :-)

Trevlig helg!
27 bast!

Ja, idag är det min födelsedag. Inte så mkt att fira egentligen utan jag firar mer att jag mår bra och mitt illamående har nästan släppt helt nu :-) dessutom fyller bloggen två år på söndag. Nu väntar vi på att svärmor ska komma på födelsedagsfika. Gofisen är hemma med mig idag. Annars har han varit på dagis när jag varit sjukskriven. På måndag börjar jag jobba igen efter sjukskrivningen och det kommer att bli en mjukstart med två arbetsdagar sedan åker vi på semester till Turkiet på onsdag. När vi bokade resan trodde jag nog inte att jag skulle ha blivit gravid redan men man får ju se det som tur att resan blev bokad så pass sent så mitt illamående hunnit släppa. Hade vi bokat en resa i september så hade vi fått avboka. I veckan har jag plockat fram kläder som vi ska ha med på resan. Var lite orolig att jag inte skulle ha några kläder att ha på mig men stretchiga klänningar hade jag några som passade. Magen kom direkt på mig denna gång. Sedan har jag ätit mkt fet mat och inte rört på mig något så jag har lagt på mig en del. Trivs inte med min kropp just nu men det är det ju värt för att få ett barn och det får bli långa barnvagnspromenader sen...ikväll kommer mina föräldrar och bror och Anna på middag och då ska jag bjuda på Paella. Trevlig helg!
 

Nu är jag i vecka 11. RSS 2.0