Har städ bort drygt härta av jula idag!


Idag har jag sysselsatt mig med att städa undan julen. Eller iaf en del utav den. Ska göra klart resten imorn eller till helgen. Har plockat bort alla julsaker och bytt gardiner i vardagsrummet. Nu har jag bara gardinerna kvar att byta i kök och sovrum. Det är nackdelen med att jag pyntar så mkt att det blir så mkt att ta bort. Det är väldigt roligt att ta fram julsakerna och byta gardiner men mindre roligt när allt ska bort. Därför valde jag att göra det tidigt i år så slipper jag att tänka på att snart måste jag plocka bort allt. Dessutom pyntade jag så tidigt i år så vi är nöjda för i år. Vi kommer att ha kvar adventsljusstakarna och istapparna i en vecka till iaf. Har även städat undan gofisens kläder i stl. 74. Nu är det 80 för hela slanten t o m i byxor. Gofisen har korta ben ;) så han brukar hänga lite efter i byxstorlek men nu är 74 för trångt där med.

Ikväll har vi varit hos mina föräldrar och sett på hockey. Eller rättare sagt så har älsklingen sett på hockey med min bror och pappa. Det var tydligen en toppmatch då de mötte HV71. De vann i straffar i sudden. Jag, gofisen och mamma höll till i köket istället för vi hade glömt hörselskydden och det blir för högljutt för gofisen att vara med och se hockey för de har högt ljud på tv:n och skriker när det blir mål :P Mamma lagade god middag till oss. Vi fick smördegsinbakat fläskfilé med råstekt potatis och sallad till. Nu ska jag nog krypa till kojs. Har kikat lite i mina anteckningar idag så nu känner jag att jag bara behöver repetera författningarna innan praktikstarten men det gör jag nog sista veckan i januari. Har lånat ut böckerna till apoteket och inte fått tillbaks dem än. Jag känner inte att jag behöver överarbeta allt innan för det finns ju tid där att lära sig och dessutom har vi 4 timmars lästid i veckan under hela praktikperioden som jag kan läsa sånt jag behöver.


Dagens gofis. Strumporna får inte sitta på lång stund nuförtiden. Antingen sparkar han av dem när han sprattlar med benen eller så drar han av dem själv :P

God Natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0