Slagsmål!


Igår kom gofisen hem med rivmärken i ansiktet. Han hade tydligen tagit nappen ur munnen på ett annat barn som då skulle ge tillbaka. Så han har ju bara sig själv att skylla på men han ser ganska hemsk ut nu :( Det tråkiga är att han lärde sig nog inget av det. Jag tror inte att han kan koppla ihop att om man tar någon annans saker så får man stryk. Han fattade ingenting och blev inte arg eller något efteråt utan var lika glad.



Han har även rivsår i nacken och har blåmärken lite överallt på kroppen. Varje dag kommer han hem med nya blåmärken och han får även massor här hemma. Han är ju överallt just nu och ramlar och slår sig mkt så det är inte så mkt att göra åt. Skulle soc se honom nu skulle de säkert börja fundera hur han har det här hemma :P Det är väl så i hans ålder och bara att acceptera. Vi försöker så gott vi kan men det går inte att hålla koll på honom varje sekund.

Idag kom gofisens morbror hem från Åland där han varit på jobb. Med sig hade han en present till gofisen:

Det är samma t-shirt med och utan blixt. Det var den minsta storleken de hade. Det var storlek 104 men såg ut mer som en 98:a så den kommer att vara för stor när vi åker utomlands men antagligen passa nästa sommar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0