Semester!

 
Försökte göra ett blogginlägg i Sniptjärn men det orkade inte ladda upp inlägget. Instagram gick dock bra men det var knappt så det gick då det var väldigt segt.
 
Vi har spenderat helgen i Sniptjärn och kom hem i eftermiddag. Vi har varit hundvakt åt Conrad i drygt ett dygn tills matte och husse kom upp igår kväll. Det blev så tomt utan Conrad när vi åkte hem idag eftersom vi varit med honom i nästan 2 dygn. Det har varit fullt upp att ha en 2-åring och en lite hundvalp men det gick rätt bra ändå. Conrad trivdes ypperligt i Sniptjärn då han fick gå lös och undersöka allt som fanns :)
 
På fredag hittade vi ett fågelbo i en eldkorg i vedboden. Fågelmamman måste ha övergett dem för de va döda imorse. Hemsk tycker jag :( Önskar vi kunde ha gjort något för att rädda dem. När vi hittade dem i fredags så verkade bara en vara vid liv. A la en mask till den men den var så svag att den inte tog maten till sig och idag var alla döda....
Naturen är grym. Hur kan mamman överge sina ungar förstår jag inte...
 
Grillning fredag kväll.
Söta Conrad slocknade efter en promenad.
 
Igår fiskade vi, gick en promenad med Theo och Conrad, sov middag och på eftermiddagen kom mamma och pappa upp och på kvällen även Victor och Anna som hade varit i Höljes.
 
När vi kom hem idag åkte vi till mamma och pappa och blev bjudna på pizza och så hade de köpt en minipool som gofisen invigde. Han är en riktigt badkruka men till slut lockade vi i honom.
 
Han fick ju även en liknande pool i födelsedagspresent för en vecka sedan som vi blåste upp när vi kom hem och där plaskade han för fullt ikväll innan läggdags. Det blir nog mkt badande till veckan då det ska bli fint väder som idag. En bra start på semestern. Imorn ska vi till Karlstad och köpa en studsmatta och byrå och bokhylla till gofisen.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0