Glad påsk!


Vi skulle hålla Thilde ifrån sötsaker så länge det går hade vi tänkt. Hon skulle självklart få smaka tårta på sin ettårsdag. Idag lyckades vi inte hålla henne borta från godis. Gofisen hade fått sitt påskägg med godis och i det låg ett kinderägg. Vi missade att han hade tagit bort folien och delat på ägget och lagt chokladen inom räckhåll från Thilde i vardagsrummet. A bytte om i sovrummet och jag bytte kläder på gofisen och det blev tyst i vardagsrummet. A misstänkte att det var något bus på gång och mkt riktigt hittade han Thilde så här:
Hon hade ätit upp ett halvt kinderägg :P mkt nöjd var hon och verkade gilla det. Tur att det inte va något farligt. Jag vet inte hur många gånger vi tjatar på gofisen att han måste lägga undan sådant som han är rädd om eller som är farligt för Thilde. Nu har gofisa fått smaka på godis för första gången så nu är det nog kört framöver :-)

Glad påsk!
Vi fick byta klänning efter incidensen 
Jag mutade gofisen för att han skulle ställa upp på ett kort. Först skulle han vara go mot lillasyster. Sedan kom pappa och sa något som gofisen tyckte va roligt:



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0